Intervjuu 17. aprillil

laupäev, 21. mai 2016

Riigivõimu tuleb teostada põhiseaduse alusel.

Pärast Eesti taasiseseisvumist kaaperdas võimu uus neokommunistlik eliit, kes hoolitses ja hoolitseb selle eest, et rahvuslik Eesti oleks põlu all ja tõrjutud. Selle eest makstakse neile heldelt ja olles olemuselt rehepapid, täidavad nad Brüsseli kulti-multi liberastide korraldusi, mis rahvuste osas on sama vaenulikud, kui seda olid kunagised Moskva korraldused.
See sai võimalikuks seepärast, et desovetiseerimist Eestis ei toimunud. Põhjused ulatuvad kaugele minevikku. Eestluse reetnud neokommunistid said ja saavad karistamatult toimetada. Selleks, et võimul püsida tuli luua vaenlase kuju ja seda oli lihtne teha. Venemaa on jätkuvalt meie naaber. Kõik taasiseseisvumise aastad on sellel ratsul võimule ratsutatud ja võimul püsitud. Majanduslik ebavõrdsus Eestis on 2014 aasta Eurostati andmetel kõige kõrgem Euroopas koos Lätiga. Minevikus sõjaeelse EV aegu pärast iseseisvumist ja maareformi oli Eesti Euroopas kõige ühtsem ja vähemkihistunud ühiskond Euroopas. Taandareng on ilmne.
Võimule tulek ja püsimine on sageli seotud seaduste rikkumisega. Kehtib printsiip, kellel võim sellel õigus. Põhiseadust rikkudes korraldasid neokommunistid Euroliiduga liitumise teemalise referendumi. Petetud rahvas uskus Euroliidu eeskõnelejate valet ja toetas Euroliiduga liitumist. Rahvuslased olid vastu. Praegune olukord Euroopas tõestab veenvalt kellel oli õigus.
Pole mingi ime, et rahvuslikult mõtlevad poliitikud kuulutatakse salongi kõlbmatuks. Selle taustal võib mõista väiteid, et välisminister, pr.Kaljurand on Reformierakonda petnud ja ei ole nagu oli lubanud Reformierakonnaga liituda. Siin tuginetakse põhiseadusele, kus on sätestatud, et Eesti riigikorraldus on parlamentaarne esindusdemokraatia - mitmepartei süsteem Mis omakorda tähendab, et parteitutel inimestel pole kohta parteide poolt loodud valitsuskoalitsioonis.
Minister M.Kaljurand lubas hakata parteilaseks. Kuid siiski ei täitnud oma lubadust. See ärritab teatud reformierakondlasi, kes väidavad, et Eesti põhiseadusest tulenevalt ei ole parteitutel tegelastel kohta valitsuses.
Eesti põhiseaduse loomise ja iseseisvumine segastel aegadel on väärt, et sellest rääkida. Kõik mis juhtus oli tegelikult suurjõudude osav lavastus. Paljud usuvad, et vabaduse saavutasime ise osavalt tekkinud olukorda ärakasutades aga see on müüt. Paraku reaalsus tõestab ja kinnitab minu väidet, et kõik oli hoopis teisiti. Eestit oli vaja USA poliitikutele, et kindlustada oma globaalset võimuteostamist. Oma osa selles lavastuses on Eesti edukalt täitnud. Tõsi küll oma enda rahva arvelt. Lahkunud on ligi 100 tuhat elujõulist eestimaalast. Oleme muutunud perifeeriaks ehk Euroopa tagahooviks.
Kameelioni mängus pole Reformierakond uustulnukas. See võimaldab pidevat muutumist ja võimu nimel koguni põhiseaduse rikkumist.
Mõned näited:
- Eestis on lubatud e-valimised, mis on selges vastuolus põhiseaduses sätestatuga, kus on nõue, et valimised peavad olema ühetaolised;
- Põhiseaduses on üheselt kirjas, et piir naaberriigiga (Venemaaga) kulgeb Tartu rahulepingu järgi, seega kontrolljoone järgne piir on vastuolus põhiseadusega;
- Põhiseaduses on kirjas, et saadik on oma mandaadist vaba, ehk saadik ei tohiks alluda partei poolt soovitatud hääletamisele vaid teeb seda oma südametunnistusest tulenevalt. Paraku on meil nii, et valitsuskoalitsiooni saadikuid kohustatakse hääletama nii, kuidas tagatubades otsustab parteide ladvik.

Meil on valida, kas jätkame neokommunistide valedele ülesehitatud poliitikat või asume aususele ja õiglusele rajatud teele, nagu on põhiseaduses kirjas.
Meil on valida, kas lahkume EL-ist ja hakkame peremeheks oma kodus või jätkame vaese orjana võõra võimu teenistuses.
Meie teha on kas kasutame meie käsutuses olevaid demokraatlike võimalusi ja surume Toompeale ja Kadriorule peale oma tahte või loobume.

Robert Vill
Tallinna Majaomanike Liit
Juhatuse liige

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar