Intervjuu 17. aprillil

laupäev, 14. mai 2016

EESTI JULGEOLEKUOLUKORD II
Igas rahvuses olevat ca 5-15% inimesi, kellel on suuri raskusi viia oma ettekujutis maailmast enam-vähem vastavusse reaalselt eksisteeriva maailmaga. Meil koondab intellektuaalse lumpeni oma ridadesse IRL, kelle esindaja Mart Nutt on oma nimekaimu M.Laari väärikas mõttekaaslane. Ainult täielik võhik ja idioot võib tulla lagedale murega, et ta ei tea, kelle vastu Venemaa relvastub kui samal ajal ta majandus kängub ning ja Venemaal ei olevat silmnähtavat julgeolekuohtu, ammugi, et keegi teda ründaks!? Unisoonis M.Nutiga esines ka Evelyn Kaldoja, kes elustas kõik blondiinide kohta käivad anekdoodid.
Süvendan veelgi teadmatuses vaevleva M.Nuti muret ja vaidlen vastu A.Laneotsa väitele, et majandusraskuste tõttu Venemaa relvastusprogramm lükkub planeeritud 2020 a. asemel 2025 aastani. Olen kindel, et kui maailmas ei toimu järske pöördeid, siis Venemaa relvastumisprogramm, mis näeb ette uue relvastusega varustamise tänaselt 47%lt viimise 70%ni, täidetakse õigeaegselt. Nii ka tänavu, kui kulutusi sõjaväele vähendati 5%, säilitati uue relvastuse hanked täielikult.
Miks Venemaa (ka Hiina jt.) siis täna kiiresti uuendavad oma relvastust, samas kui mitte keegi saates esinenutest ei teadnud, kes neid ohustab?! Täna pole vaja olla reaalsest olukorrast arusaamiseks Stalini kaliibriga riigimees, kes 1931.aastal ütles (kui Hitler ei olnud veel võimulegile tulnud), et 1941 aastaks on vaja valmis olla sõjaks, muidu NSVL litsutakse laiaks.
Täna on olemas riik, kes on avalikult kuulutanud välja oma maailmavalitsemise plaani ja kuulutanud kogu maakera oma huvide sfääriks. See tähendab, et maailmas ei tohi olla ühtegi suveräänset riiki peale USA ja kogu maailm peab alluma jänkide tahtele ja omaks võtma nende sodomiitide väärtused. Oma maailmavalitsusliku plaani elluviimiseks alustas USA peale NSVL kokkuvarisemist rahu ajal seninägematu relvastumisprogrammi. Meie Foorumi saade kujutas endast vana Seewaldi haiglapalatit, kus murti piike selle nimel, kas sõjaväele kulutab maailmas kõige rohkem Venemaa või Hiina! USA militaarkulutused olid lähedas minevikus suuremad kui kogu maailma riikide omad kokku! Täna on ülejäänud maailm saanud aru surmaohust, mis ähvardab neid agressiivse USA poolt, kes tahab oma võimu peale suruda muuhulgas ka agressiivsete sõdadega Iraagis, Afganistanis, Jugoslaavias, Liibüas jm. USA avalikult välja kuulutatud eesmärgiks on "Välkkiire ülemaailmse löögi" doktriini raames lõpetada uusima põlvkonnaga relvastusega sõjalise jõu loomine aastaks 2020, mille vastu iga riik või riikide koalitsioon oleks absoluutselt abitu ja on sunnitud alluma jänkide tahtele.
Konkreetselt sellele vastab Venemaa ja Hiina ümberrelvastumisprogramm ja kui nad tahavad reaalselt säilitada oma iseseisvust, siis nad viivad selle ka ellu, kasvõi veri ninast väljas, nagu seda Stalin tegi.
Sõjalised kulutised on ka täna USAl suuremad kui kümnel järgmisel kõige rohkem kulutaval riigil. Konkreetselt USA viimaste aastate suurusjärk on olnud ca $600 miljardit aastas, Venemaal $60 miljardit. Kes keda ähvardab?! Kas Venemaa on agressiivselt nihutanud oma piire NATO vanale piirile Lääne Saksamaal, või on hoopis USA nihutanud NATO piire Venemaa suunas? Kas hiljuti Rumeeniasse rajatud raketibaas, kus on paigutatud laskeseadmed Mark-41, mis võimaldavad tulistada nii õhukaitserakette kui ka tuumapeadega varustatud keskmaarakette on mõeldud rahutuvide saatmiseks Venemaale?
NATO on teatavasti sõjaline blokk, kelle eesmärgiks eile oli sõda NSVL vastu (ka Tallinn, Tartu jm. olid planeeritud tuumalöökide sihtmärgiks), täna aga Venemaa. Siit ka Soomlaste terve mõistusest tulenev loogika: nad ei taha NATOsse astuda, sest nad ei taha olla Venemaa tuumarünnakute objektiks. Nad ei taha ka Venemaaga sõjalisse liitu astuda, sest nad ei taha olla USA tuumarünnakute objektiks. Soomlased tahavad rahvusena ellu jääda ja minu sooviks on ka, et eestlased säiliksid rahvusena ja ka minu lastel oleks tulevik. Seepärast esinen ma tänase degenerantse eliidi eestlusele hukatusliku poliitika vastu ja minu positiivne programm on kristallselge: me peame ellu viima Soomega identset välis - ja julgeolekupoliitikat.
(Järgneb)
Roman Ubakivi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar