Intervjuu 17. aprillil

pühapäev, 15. mai 2016

EESTI JULGEOLEKUOLUKORD III
Eelpool üritasin näidata, et Eesti valitsev eliit on põhimõtteliselt valesti lahendanud meie julgeolekuprobleemi eksistentsiaalse küsimuse: Venemaa on kuulutatud eestlaste põlisvaenlaseks. Sealjuures arukaid põhjendusi eestlastele hukatuslikule kursile ei ole, peale Goebbelsi propagandatehnoloogiaga natside sabarakkude Hj.Mäe ja Ü.Uluotsa soperdiste edasiarenduste, kus eestlaste tegelikud põlivaenlased sakslased olid asendatud venelastega. Tänases olukorras, kus kolmandik Eesti elanikest on venekeelsed ja geopoliitiline reaalsus on ikka sama kui see oli ka tuhat aastat tagasi, ei või tänast Eesti eliidi poliitikat nimetada teisiti kui suitsiidseks.
See ei ole see poliitika, mida järgisid K.Päts ja J.Laidoner Vabadussõja ajal, mil võideldi koos venelastega (Loodearmee) kommunismi vastu ning mis päädis Eesti Wabariigi tunnustamisega maailmas. See ei ole ka see poliitika, mida tehti Laulva revolutsiooni ajal kui võideldi koos venelastega (Susi ja Solženitsin) kommunismi vastu loosungi all: "Meie ja teie vabaduse eest!" ja mil Venemaa kinkis meile ühegi püssilasuta vabaduse.
See on see poliitika, mida ajasid degeneerunud kompradoorid K.Päts ja J.Laidoner kui nad sõlmisid 1939.a. kevadel Selteri-Ribbentropi pakti, mis mis tegi Eestist natside kallaletungi platsdarmiks Venemaa vastu. See oli Eesti rahvuslike huvide vastane poliitika, nagu tollal tõestas äraostmatu rahvuslaste liider J.Tõnisson. Sellise poliitika ainsaks põhjuseks oli Pätsi, Laidoneri jt. müüdavus, kes rippusid Scheeli panga nisa küljes.
Rahvuslikest huvidest lähtuv poliitika tollal oleks J.Tõnissoni järgi olnud sõlmida liit tulevase maailmasõjasõja võitjatega - NSVLiidu, Suurbritannia ja Prantsusmaaga. Täna me teame, et see oleks olnud ainuõige poliitika, sest ta tagas vastavalt Atlandi Hartale Eesti Wabariigi taastamise vanades piirides peale sõja lõppu.
Miks ajavad tänased Eesti liidrid poliitikat, mis on absoluutselt Eesti rahvuslike huvide vastane ja lõpeb, nagu ma allpool üritan tõestada, paratamatu krahhiga nagu Pätsi &Laidoneri poliitika? Põhjus on ju sama nagu 1939.a. - vaadake kelle rahade pärmil on saanud alguse kogu meie poliitmaastiku parteid. Võtke kasvõi paljudest liberaalsetest grupikestest moodustatud Isamaliit M.Laariga eesotsas. Need on ju tihedalt CIAga seotud ameerika miljardäri Sorose rahad, kes möödunud aastal organiseeris ja rahastas miljonilise põgeniketulva Türgist Euroopasse. See pole mingi nn. vandenõuteooria, vaid Sorose enda avaldus, et ta tegi seda Euroopa idenditeedi minemauhtumiseks. Viimane on aga hädatarvilik globaalse Ameerika impeeriumi tekkimiseks.
Mõelge vaid, kõik meie Toompea parteid, on üksmeelselt tänase USA välispoliitilise orientatsiooni poolt, kelle eesmärgiks on kõigi , mitte ainult eurooplaste identiteedi hävitamine. Seega meie eliit, ajades USA poolt dikteeritud poliitikat, on juba veerand sajandit tegelnud eestlaste identiteedi sihikindla hävitamisega! Pole ime, et me rahvusena, nagu ma juba tosin aastat tagasi Õpetajate Lehes konstanteerisin, olime Lev Gumiljovi rahvastikuteooria järgi sisenenud rahvuse lagunemisfaasi. Viimase üheks tunnusmärgiks on arusõgedus, mida meie eliit ka avalikult demonstreeris kasvõi viimases Foorumi saates.
(Järgneb)
Roman Ubakivi



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar