Intervjuu 17. aprillil

teisipäev, 6. mai 2014

EUROOPA EUROOPLASTELE !

Vaatasin kolmapäeval ETV-st nelja kartellipartei etlemist välis- ja julgeoleku teemadel. Ei midagi uut. Kõik vandusid truudust praegusele eestlusele hukatuslikule kursile - geopoliitilisele orientatsioonile Ameerikale. Arvestades, et Eesti suguse väikeriigi välispoliitika määrab ära sisepoliitika trajektoori, tähendab see seda, et globalistlik-neoliberalistlik poliitika jätkub ja eestluse kägistamine A.Ansipi terminit kasutades jätkub KINDLALT! Ma ei mõtle siin vaid demograafilisele katastroofile, vaid ka eestluse vaimsele dekonstrueerimisele - muistse vabadusvõitluse annihiliseerimisele, mis viidi läbi kahe IRL haridusministri ettevõtmisel.
Kuna Riigikogu parteide esmamureks on enda taskute täitmise kõrval Ameerika huvid, siis ellujäämiseks ei jäägi meil, eestlastel muud võimalust kui moodustada sügisel erakond, kes hakkab võitlema eestlaste ja Euroopa huvide eest.
Ukraina teemal võimumehed sarjasid üksteise võidu vana Euroopat, kes ei jooksegi meie puudlikeste kombel USA poliitika sabas. IRL-l  kui Venemaa kodanikele elamislubade müüjal on muidugi taskus kummitempel "korruptsioon", millega märgistada kõiki temast erinevaid. Eriti veenvalt kõlab see E.Niiles-Krossi suust, kes kuritarvitas oma kõrget ametiposti rahvusvahelise kriminaalkurjategija Eestisse sokutamiseks, et täita oma taskut riigivara mahaparseldamisega.
Rahvuslased toetavad Euroopa liidreid, kes suudavad, ent ei taha kehtestada karmi sanktsioone Venemaale ja sellega reeta Euroopa huvid. Ei ole Euroopa ega Eesti huvides, et USA investeerib $15 miljardit oma agentuuri soetamiseks geopoliitiliselt värdjalikus Ukrainas selleks, et viia läbi relvastatud riigipööre ja paisata maa kodusõtta, ümbritsedes nii Euroopa tulerõngana Liibüa-Süüria-Ukrainaga. Puudub veel külm, või veelgi parem kuum sõda EL ja Venemaa vahel ja USA võib rahumeeli itsitades rahul olla - kaks tõsist konkurenti on õnnestunud pikaks ajaks rajalt maha võtta!
Euroopal on vaja vaja saada taas vabaks ja heita endalt ahelad, millesse USA on meid mähkinud peale vennatapusõda. Ei ole normaalne, et Euroopas tegutseb vaenu, viletsust ja hävingut külvav välisjõud, kelle utoopiliseks luuluks on kogu maailma alistamine oma tahtele ja tsivilisatsiooni normidele. Täpselt samuti, nagu 1824.aastal USA president James Monroe kuulutas välja omanimelise doktriini, mis taunis Euroopa agressiivsete koloniaalriikide sekkumist Ameerika siseasjadesse, nii peame ka meie kuulutama täiel rinnal: EUROOPA EUROOPLASTELE !  On täiesti lubamatu, et ookeanitagune jõud süütab Euroopas sõjakolde ja teatab ülbelt: "Fuck the EL!"
Euroopa on täna teelahkmel: on kaks teineteist välistavat projekti. Esimese, mida toetavad rahvuslased ja mida võib tinglikult nimetada Bismarcki parteiks, eesmärgiks on Euroopa kunagise hiilguse taastamine maailma ühe juhtiva jõuna. Selleks on vaja moodustada impeerium (Euroopa Ühendriigid, Euroopa Föderatsioon, nimetus pole oluline), kes geopoliitilise subjektina oleks võimeline kaitsma oma tsivilisatsiooni alustalasid ja oma osariikide rahvuslik-kultuurilist õitsvat mitmekesisust. Pääsemaks praegusest majanduskriisist näeb see projekt ette vana Saksamaa geopoliitilise koolkonna isa Karl Haushoferi "kontinentaalbloki" idee elluviimist, moodustades vabakaubandustsooni Venemaaga Lissabonist Vladivostokini. Rahu tagamise kõrval avab see hiilgavad perspektiivid Euroopa majanduse arenguks. Eriti on see kasulik Eestile, sest rahuliku julgeolekuprobleemi lahendamise kõrval Venemaaga muudab see meid Euroopa ääreala pimesoolest majanduse üheks kõige elavamaks tsooniks. Kui lisada veel siia maismaa uus siiditee Hiinaga ja Indiaga ja veel head võrdväärsed suhted Ameerikaga, siis on vara Euroopat maha matta.
Teine nn.atlantistide projekt, mida toetab tänane Eesti degenerantne eliit näeb ette Euroopa rolli säilitamist USA puudli rollis, iseenese huvidest loobumist utopistliku globalistliku maailmavalitsemise idee (sarnaselt kommunismi ideele) ellurakendamiseks. see näeb ette vabakaubandustsooni loomist Ameerikaga, mis lükkaks edasi USA majanduslikku pankroti (ainuüksi riigivõla teenindamiseks kulub 46% riigieelarvest) ja dollaripüramiidi Ponzi süsteemi kokkuvarisemist Euroopa arvel. Ainuüksi töötute hulk kasvaks Euroopas paugupealt 3,5 miljoni võrra. Pikaajaline effekt oleks veelgi laastavam. Euroopa peaks loobuma sotsiaalsest turumajandusest, heaoluühiskonnast ja keskklassist. Nimelt kui näiteks USA tänu oma dollari maailma reservvaluuta staatusele edestas Prantsusmaad kolmekümne aasta jooksul keskmise pere sissetulekut võrreldes ca7% võrra, siis kui me jätame arvestusest välja 1% rikkaimatest peredest, siis edestas Prantsusmaa 99% perede sissetulek samal ajavahemikul USA 99% perede sissetulekuid ca 10% võrra! See esmapilgul paradoksaalne tulem kajastab fakti, et EL on ümberjagamismehhanism suurem kui USA-s ja seega ka maksud suuremad ettevõtetele. USA ettevõtted laostaksid kiirelt Euroopa ettevõtluse täpselt samuti kui M.Laar laostas kümned tuhanded eestlased, kes asusid ta enda üleskutse peale talusi taastama, kui ta avas Eesti toiduaineteturu kõlvatule konkurentsile. Täna on sandistunud M.Laari rolli IRL-s võtnud globalist A.Samost, kes Valga debatil lubas juba igale perele 500 euro suurust kasu vabaturu puhul USA-ga.
Mõeldes USA-s lubatud GMO-dele, lihatööstuses kasutatavatele hormoonidele ja antibiootikumitele turgatas mulle pähe mõte, mida ütles meie laarlaste suguste inimeste kohta parempoolsete mentor Martin Heidegger: globalistid on intellektuaalsed idioodid, kes kannavad oma täieliku mõttetuse lippu enda ees.

Roman  Ubakivi                                                                                06.05.2014


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar