Intervjuu 17. aprillil

esmaspäev, 28. aprill 2014

MIKS UUS ERAKOND ?

Kui peale ETV-s antud intervjuud (valimised.err.ee) minult üks tuntud telemees küsis, miks ma ei ühine mõne end rahvuslikuks nimetava erakonnaga, siis ma vastasin, et Eestis pole mitte ühtegi rahvuslikku parteid, on vaid simulaakurid. Kerge oli tõestada oma väidet lihtsa näite pöhjal: iga erakond, kes pooldab tänast Eesti ühtlast tulumaksu, on neoliberaalne-globalistlik ja seega eestluse vaenlane.
Iva on selles, et poliitikas ei toimu mitte midagi juhuslikult. Iga konkreetne poliitika (antud juhul siis ühtlane tulumaks) on konkreetsest maailmavaatest, ideoloogiast tulenev. Maailmavaade on aga konkreetsest filosoofiast tuletatud. Seega pole ühtegi poliitikat, mille vundamendiks ei oleks konkreetne filosoofia.
Politikaan, kes ei suuda seletada oma poliitikat konkreetse filosoofiaga, on võimeline vaid ämma juurest kilekotiga sularaha partei peakorterisse tassima.Vaid tankistiks meie parteibroilerid kahjuks suutelised ongi, on sest nad on filosoofiliselt harimatud - just seda ma mõtlesin oma varajasemas artiklikeses hariduse taseme tohutu langemise all. Kui nöuka ajal oli võimatu omandada kõrgharidust ilma klassikalise hariduse aluse - filosoofia eksamita, siis tänapäeval saab kätte isegi doktorikraadi sisuliselt harimatu kitsa eriala idioodina.
Parempoolse, rahvusliku maailmaate, ideoloogia vundamendiks on M.Heideggeri,  J.G.Fichte, C.Schmitti jt. filosoofia.  Vasakpoolsetele on suurmeheks K.Marx.
Soo e. liberaalide vundament on vaieldamatult kõige kirjum, mis koosneb arvukatest ei vooludest - J.Locke, J.S.Mill jt. Kõiki neid võib nimetada klassikaliseks liberalismiks, keda esindavad meil ka Keskerakond ja sotsiaaldemokraadid.
 Liberalismi loogiliseks tipuks, mille F.Fukujama nimetas "ajaloo lõpuks" Hegeli vaimus on neoliberalism. Tema ideoloogia, maailmavaate poliitilisi väljendajaid nimetatakse Euroopas globalistideks, neoliberaalideks, Prantsusmaal mondialistideks, USA-s ja Suurbritannias neokonservatiivideks (R.Reagan, M.Thatcher jne.). Eestis on neoliberalistliku poliitika vedureiks IRL ja Reformierakond. Neoliberalismi vundamendiks on objektivism - Alissa Rosenbaumi (kirjanikunimega Ayn Rand) poolt rajatud filosoofia, mis on nii USA tänase eliidi kui ka meie laarlaste ja kent pentus-rosimannuste väärtuste allikaks. Globalistide väärtused on vastupidised rahvuslaste ideaalidele. Nemad tahavad kõik rahvused tasalülitada, meie ideaaliks on eri rahvuste õitsev mitmekesisus ja eestluse säilimine läbi aegade.  A.Randile on peamiseks positiivseks iseloomujooneks piiritu ahnus, teise inimese abistamine ja õpetamine on puhas rumalus. Eliidi kohuseks ei ole mitte rahvast teenida, vaid rahvas on laarlastele muda, mis on mõeldudki selleks, et tallatud ja paljaksröövitud globalistide poolt saada. Globalistide väärtused on antikristlikud. Kui M.Thatcher intervjuus teatas, et ta ei tunnista üldse niisugust asja nagu ühiskond, siis ta lihtsalt kordas papagoina A.Randi kirjapandud mõtet. Seega kui mõni isamaatu või reformierakondlane tõttab õhinal diskuteerima ühiskondlikel teemadel, siis teeb ta seda vaid egoistlikust kaalutlusest ullikeste hääli püüda temale virtuaalses maailmas.
Väärtuste absoluutse vastandlikkuse tõttu on neoliberaalid üle maailma (Eestis IRL ja Ref) rahvuslaste poliitilised vaenlased.
Ühetaoline tulumaks on vahendiks, mis tagab regressiivse maksusüsteemi, mis tähendab, et mida vaesem inimene, seda suurema osa sissetulekust ta peab riigile ära andma. Mida rikkam, seda väiksema osa ta maksab riigi tuludesse. Kui klassikalistele liberaalidele peab riik olema vaid öövahiks, siis neoliberaalidel peab riik pumpama aktiivselt rikkust rahvalt eliidile. Seeparast peabki rahvas riigikulusi peamiselt kandma. USA-s viimase finantskriisi ajal pidi riik pankade päästmiseks tegema laenu, mille peab kinni maksma rahvas. Pank, kes sai näiteks $1 miljard laenu, sai selle alusel võimaluse välja laenata kuni 9 miljardit, osta osa eest garanteeritud kasumiga riigi (rahva) tema tõttu laenatud võlapabereid ja maksta  juhatajale "tulemusliku töö eest" preemiat $1,4 miljardit!
Parempoolsed juba kuningate ajastul ei maksustanud vaeseid, vaid ainult jõukaid ja rikkaid. Rahvuslaste eesmärgiks ei ole rahvastiku ebavõrdsuse suurendamine, vaid selle vähendamine rahvusliku solidaarsuse põhimõtte järgi, mis nõuab astmelist tulumaksu. Tänane välismaise finantsoligarhia maksuvabastus on aga tüüpiline rahvuslike huvide reetmine IRL ja Refi globalistide poolt. Seega ei saa rahvuslased mitte iialgi toetada valitsust, kes toetab ühetaolist tulumaksu. Kes selle punase joone ületab, ei ole enam parempoolne rahvuslane ega isegi vaskpoolne! Lugege Marxi! Ei ole sellist vasakpoolset filosoofiat, mis võimaldaks ühetaolist tulumaksu.
Ülaltoodu tõttu on meie sotsid sarnaselt IRL-ile simulaakurid ja mitte ehtsad vasakpoolsed, vaid koos Keskerakonnaga klassikalised liberaalid, kellele astmeline tulumaks ei ole põhimötteline küsimus ja võimaldab valitsusse minekut.
Me vajame uut, rahvuslikku erakonda kui me tahame, et eestlus kestaks läbi aegade ja püsima jääks Eesti riik, mille esmaseks ülesandeks on tagada rahvuslik vaimsus ja järsult suunata vastassuunda iibeline katastroof, mille on põhjustanud degenerantse eliidi neoliberalistlik poliitika.

Roman Ubakivi                                                                                     28.04.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar