Intervjuu 17. aprillil

teisipäev, 27. mai 2014

EUROOPA VALIMISTEST

Uudised on suurepärased! Euroopas on ilmselge vastuhakk praegusele antidemokraatlikule Euroopa Komisjoni globalistlikule Ameerika puudli rolli poliitikale nii paremal kui ka vasakul tiival. Euroopa rahvad on üksmeelsed vastu globalistide-neoliberaalide rahvusi kaotavale projektile, kus sõna "rahvuslus" on kuulutatud poliitiliselt ebakorrektseks. EL kui impeerium saab ja peab tekkima vaid kui vabatahtlik ühendus, mille poliitika garanteerib kõigi Euroopa rahvuste edasikestmise ja arengu kogu Euroopale nii iseloomuliku rahvuste õitsva mitmekesisusega.
Tõsi, atlantistidel- neoliberaalidel õnnestus veel säilitada Euroopa Parlamendis napp ülekaal, ent trendi ei näe üksnes pime. Kui Komisjon julgeb tulla Parlamenti Ameerika-EL vabakaubandusleppega, siis tõuseb barrikaadidele kogu Euroopa nii parempoolsete kui ka vasakpoolsete ühistööna ja globalistid heidetakse kui Euroopa huvide reetjad kõrvale.
Eesti valimised kinnitasid, et meie kartelliparteid esindavad vaid rahva selget vähemust ja ei oma mitte mingisugust ideed, tulevikuvisioonist rääkimata. Kamp haledaid demagooge ei olnud suutelised artikuleerima isegi valimiste juhtivat teemat ega innustama valijaid valimistest osa võtma, sest ei olnud võimelised isegi seletama, mille vahel peaksid kodanikud valima. Prevaleeriv oli mõttekäik, et valige mind, sest Euroopas mind juba tuntakse!
Õnnelikuks kujunes mu isiklik kampaania, mille eesmärgiks oli leida grupp rahvuslikult mõtlevaid inimesi, et sügisel luua uus ehedalt parempoolne rahvuslik erakond. Valimistel osutusin ma ainukeseks kandidaadiks, kes avalikult püstitas kõigi valimiste peateemana esile eestluse kestmise ja arengu olukorra. Selle Eesti riigi peaülesande peab uus partei seadma järgmiste Riigikogu valimiste tulipunktiks.

Roman Ubsakivi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar