Intervjuu 17. aprillil

laupäev, 27. oktoober 2018

VOIDURELVASTUS HOOGUSTUB

Pealkirjas toodud mote on loogiline jareldus, mis tuleneb USA valjumisest kesk- ja lyhimaa rakettide keelustamisleppest. Jaab yle vaid loota, et yha hoogustuvad regionaalsed sojad ei kasva yleyldiseks strateegiliste tuuma- bio- ja keemiarelvadega katastroofiks.
Allpool pyyangi iseenda motete korrastamise huvides teha lyhikese ylevaate hetkeseisust ja arengutendetsidest pohiliselt riikide suhtes, samal ajal teades, et geopoliitikas ei ole riigid ainsad tegijad. Nii oleks voimatu saada aru Stalini absoluutselt hadavajaliku industrialiseerimisplaani fantastilistest edusammudest kui meil ei oleks tana teadmisi Baruchi, Rockfelleri ja Fordi panusest. Mul ei ole loomulikult ligipaasu kapitalistliku maailma oligarhide telgitagustele kokkulepetele, end moned vihjed (naiteks nagu Stross-Kahni havitamine ning Rothschildide ja Rockefellerite ryhmituste poolt yhise panga loomine) annab meile orientiire syndmuste lahtimotestamisel.
Alustame hiljuti maailma hegemooni positsioonilt tougatud USA-st. Vaatasin paar paeva ylemkohtuniku kandidaadi Kavanaughi jampsi Senati komitees ja veendusin USA kodusoja osapoolte leppimatusest. Lugu on iseenesest absoluutne jaburdus sarnaselt Skripali loole: juba aastates prouale tuli akitselt meelde, et 36a.tagasi kooliplikana olevat ta olnud yhel olengul koos Kavanaugha, nad lainud ylesse tuppa ja Kavanaugh olevat talle kae suu peale pannud ning seetottu tydruk arvas, et teda taheti vagistada. Viimast ei juhtunud, aga see syndmus olevat kogu ta elu rikkunud. Ykski neli tema poolt esile toodud tunnistajat sellist olengut ei maleta ja sobratar, kes teda Kavanaughile olevat tutvustanud tunnistas, et ta seda ei teinud ja ta ei tndnutki tollal poissi. Kohtunik eitab ka koike naise ytlusi. Ning seda puperteetiku unenagu arutab taie tosidusega kogu Ameerika, meedia, senaatorid ja korraldatakse massimeeleavaldusi! Muidugi on selge, et tegemist on poliitilise voitlusega, ent absoluutne toe eiramine tahendab, et jargmiseks vastasseisu astmeks Trumpi patriootlikku kurssi pooldajate ja ta vastaste globalistide vahel saab olla juba relvastatud voitlus.
Loomulikult sisuliselt kodusojas oleva USA mojuvoim maailmas langeb kiirenevalt. Teist seda langemist moodapaasmatuks tegevat tegurit - USA vildakat geopoliitilist strateegiat olen ma veidi kasitlenud juba varem. Globalistide, Clintoni, USA suurema osa establishmenti strateegia kailakujuks oli Zb.Brzesinski. Kosmopoliitse finantsoligarhia huvides ja tema eesmargiks on maailmavalitsemine ning seega tema tooriista USA hegemoonia maailmapolitseiniku rollis. Viimane on voimatu ilma havitamata Venemaad,kes ka tana suudab tuumarelvadega USA sona otseses mottes maamunalt minema pyhkida. Selleks pakuti Hiinale liitu maailmavalitsemiseks. Peale Venemaa havitamist oleks olnud jarg Hiina kaes
Hiinlased loomulikult mingid ajaloota tobukesed ei ole ja ytlesid selge ei. USA aga jatkas oma soovmotlemise unelmat alistada Venemaa, mille kohta ma juba siis kirjutasin, et see ei ole realistlik poliitika ja lopeb halvasti USA enda jaoks. Ma lihtsalt tunnen ja tean Venemaad ja venelasi paremini kui USA spetsialistid ning kui Laari, Mikseri ja Mihkelsoni taolised politikaanid.
Venemaad tabavad perioodiliselt eliidi degenereerumisest ja rahva meeleheitlikust voljast tulenevad smutad, ent need ei kesta kaua. Venelastele on oma ajalookogemuse jargi Riik pyha ning alati leidub passionaare ja vene rahvus koondub nagu ajutiselt laialipritsitud elavhobedatilgad.
Vaadakem kasvoi eelmise sajandialguse smutat. Tsaari kukutamine ja liberaalide voimuletulek, bolshevike voimuletulek ja kodusoda. Viimases punaste voidu saavutamise peapohjuseks ei olnud Trotski sytitavad koned, vaid fakt, et nendega liitus ca 60% Vene ohvitserikorpusest ja et viimase tuumikuks oli kindralstaabi ja vastuluure patriootlik tuumik, kellele olid esmatahtsad Venemaa rahvuslikud huvid nig resultaadiks oli Venemaa tous voimsuselt teiseks suurriigiks, seekord punase lipu all.
Ka kaesoleva sajandi alguses oli Venemaa Armee varemetes nagu sajand tagasi. Alles moned aastad tagasi oli kaitseministriks pandud moobliarikas, kes tegeles korruptsiooni ja haaremiga. Laanest vaatajatele tekitati illusioon, et varsti voib Venemaa lyya laiaks peopesaga. Nii voideti aega.
Tana aga naeme jarsku maailma modernseimat armeed mis kytab jankidele Syyrias sauna. Sellist armeed lahinguvoimeliste kindralitega ja reakoosseisuga ning parima relvastusega ei saa luua mone aastaga. Tahendab, Venemaal on vaike patriootlik tuumik, korge intelligentsitasemega, kes on voimelised pystitama reaalseid strateegilisi eesmarke, looma nende saavutamiseks projekte nind voimelised neld ka realiseerima omadeks selleks voimu. Vaadake tana Vene armee isikkoosseisu, mis positiivselt erineb hilise nouka aja omast. Noored kindralid demonstreerivad mitte ainult NATO kolleege yletavat professionaalsust, vaid moodustavad ka suure osa praegu valjavahetatavatest kuberneridest. Viimaseid on ainuyksi kahe viimase aasta jooksul malu jargi 44 kandis. Sojamehekutse on taas au sees. Sojakoolide uste taga on suurem tung kui tsiviilametitele. Seega Venemaal on juba tana kindel riigi tugi ohvitserikorpuse naol. USA armee on aga allakaigutrepil ja otsib meeleheitlikult vaeteenistuseks kolblikke inimesi, Raha aga kulutab USA merejalavaelastele Jaapanis korgekontsalisi naiste kingade ostuks, et neid tanaval kandes mehed sugudevahelistest lohedest paremini yle saaks.
Nii suurel maal, nagu USA ei saa ometi koik inimesed olla ebaadekvaatsed ja suvel ma lugesingi USA lehtedest, et juba enne valimisi oli Trumpiga yhendust votnud selline guru nagu Henry Kissinger, kes pakkus teist nagemust, mis on taiesti kokkulangev allakirjutanu varem esitatuga. USA rahvuslike huvide seisukohast {Trumpi peaideeks ei ole teatavasti USA huvide ja rahva heaolu ohverdamine kosmopoliitse finantsoligarhia sissetulekute suurehdamiseks vaid USA kui koige voimsama, rikkama ja onnelikuma riigi ylesehitamine} on koige ohtlikumaks rivaaliks Hiina ja strateegiliselt oige on alguses yhineda norgema Venemaaga tugevama Hiina vastu. Siit ka Trumpi tagasihoidlikkus Putini sarjamisel ja soov muuta strateegiat ning viitsepresidendi Pence hiljutine avaldus, et Venemaa kurjus on kukepea Hiina absoluutse kurjuse korval.
Ent globalistlik establishment on nii tugev, et iga lahenemiskatse pannakse globalistide kaes olevas peameedias kella kylge kui reetmine ja Trumpi ahvardatakse pidevalt ametist tagandamisega. Seega on kaitseministri Mattise taktikepi all syndinud kahe eri strateegia kokkulapitamine, mis garanteerib USA kindla languse. Nii kuulutatakse yheaegselt peavaenlasteks nii Hiina kui ka Venemaa ning takkajarge ka Iraan ja P-Korea. Euroopa Liit aga kuulutati strateegiliseks vaenlaseks.
Trump on sunnitud kiirustama, sest ajapomm dollaripyramiidi kokkuvarisemise naol tiksub viimaseid kuid. Tana kirjutab juba peameedia finantsysteemi krahhist kui paratamatusest. Oige on siin muidugi initsiatiiv enda katte votta ja minu arvates seda Trump tahab tehagi peale novembri Kongressi valimisi. Ta voib lihtsalt hakata raha valja andma USA riigi poolt, nagu Kennedy ennem oma tapmist teha tahtis. Praegune dollar ei ole ju tagatud riigi kogu varadega, nagu see naiteks oli Noukogude rubla, vaid on erapankade konsortsiumi roheline tapeet. Ent ma ei hakka paljude kombinatsioonide yle siin pikalt arutamagi,Trump on siin minust palju targem optimaalse variandi leidmisel. Tahtis on aga see, et ta peab USA huvides Koikide riikide , sealhulgas oma vasallide , rahakotte voimalikult pohjalikult ryystama.
Kui me liidame reaalselt elluviidavale napakale julgeolekustrateegiale, kus voideldakse korraga pea koigiga ja seega sojaliselt ei suudeta mitte kedagi voita, veel majandusstrateegia, mis kaubandusdefitsiidi vahendamiseks ja kodus tookohtade tagasitoomiseks sunnib vahendama importi ja seega astuma majandussotta [erandiks on Venemaa!}, siis edasine USA mojuvoimu langus maailmas lahemas ja keskmises perspektiivis on paratamatu.
{Jargneb}

Roman Ubakivi



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar