Intervjuu 17. aprillil

esmaspäev, 30. november 2015

G E O P O L I I T I K A S T
Tänu Jaan Kaplinski tarkusele ja mehisusele on esmakordselt veerand sajandi jooksul eestlaste tähelepanu orbiiti jõudnud geopoliitilise orientatsiooni probleem, mis määrab meie saatuse. Kuid karta on, et Kaplinski on nagu komeet, kes ilmub ja kohe kaob ilma sügavamata mõjuta, sest probleemi sisuline arutelu meie poliitilise eliidi degenerantsuse tõttu on võimatu.
Kust leida inimest, kes mitte ainult kuulutab, et kaks pluss kolm ei ole viis, vaid ka tema elu eesmärgiks on võitlus aritmeetika vastu? Loomulikult leiate neid intellektuaalseid lumpeneid Eesti poliitilisest eliidist. Justiitsminister Urmas Reinsalu põrutab, et kogu nende poliitika seinebki geopoliitika seadusele vastutegevuses! Mida selline vesipäisus tähendab eestlusele, on selgelt välja öelnud meie maestro Eri Klas: " Hirmutav on see rahvuse mahasalgamise teekond, mille võimu- ja kasuahned tegelased on välismaiste sõprade õhutusel ette võtnud, sest selle lõpus terenduvad inimestest tühjaks jäänud külad...".
Eesti julgeolekule kõige suuremaks ohuks täna on juhipositsioonile upitatud skisod, kes elavad omas haiglaste ettekujutuste maailmas, millel pole reaalse tegelikkusega peaaegu mitte mingit kokkulangevust. Mingi Sven Mikser kuulutab J.Kaplinski välispoliitiliselt asjatundmatuks, sest tema arusaamise järgi Eesti ei kuulu USA mõjusfääri. Harimatul broileril ei ole ilmset õrna aimu isegi geopoliitilistest terminitest. S.Mikseri arvates on meil ühised huvid USA-ga, mis on geopoliitika diskursusest vaadates puhas lollus. USA huvides on Venemaa ahistamine ja selleks Eesti (Gruusia, Ukraina, Türgi jt.) ärakasutamine kahurilihana. Eesti rahvuslikuks huviks on aga heanaaberlikud suhted oma ainukese suurriigist naabri Venemaaga, mis on välistatud, kui me lubame teha Eesti territooriumist potentsiaalse tugipunkti Venemaa vaenlasele USA-le.
Siis on veel terve kamp jobusi, nagu Urmas Paet, kes demagoogitsevad midagi ühistest väärtustest, õigusriigist ja demokraatiast. Selle pederastide kamba väärtused langevad küll kokku väärtustega mida esindab maa, kelle president mängib jumalat, otsustades igal aastal tuhandeid inimesi personaalselt mõrvata droonidega ilma kohtuta ja mitte mingit legaalset õigust selleks omamata, kes räägib inimõigustest ja hoiab üle maailma röövitud inimesi üle kümne aasta Guantanamo vanglas ilma süüdistustki esitamata, teostab rahvusvahelist õigust rikkudes sõjalist agressiooni endast nõrgemate riikide vastu, tappes sadu tuhandeid süütuid lapsi ja naisi, kus ligi kolmandik elanikkonnast on või on olnud vanglas jne.... Ent nende väärtused on antagonistlikud eestlaste traditsioonilistele väärtustega ja Euroopa kristliku tsivilisatsiooni alustaladega.
USA ei taha ega suudagi tagada meie julgeolekut. Nende sihiks on muuta Eestimaa Venemaa vastase võitluse tallermaaks. Sõjaliselt oleme nii täna kui ka lähima 10 aasta jooksul kaitsetud. Seda tõestavad 16 NATO poolt läbiviidud sõjamängu, mis kõik lõppesid selge tulemusega: Baltimaad on kaitsetud Venemaa rünnaku puhul. Kaabakatest poliitikud ja sõjaväelased tõde rahvale muidugi ei räägi, degenerante huvitab vaid isiklik heaolu praegu.
Roman Ubakivi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar