Intervjuu 17. aprillil

reede, 4. september 2015

MIGRATSIOONIRELVAST
Et president, poliitikud, suleneegrid löövad lokku ja on vallandanud järjekordse ajupesukampaania põgenike teemal ja kasutavad A.Lobjakase sõnul "Eesti Kristallööd" (!) omakasupüüdlikel räpastel eesmärkidel, selles pole muidugi vähimatki kahtlust. Ent olin üllatunud, lugedes täna Postimehe kolumnisti Andrei Kuzitshkini jaburdust, et Vao kivimaja otsaseina soojuskatte süütas Venemaa! Venemaa olevat hakanud eksportima uut kaupa - kriisi.
Muidugi pole korruptsiooni pärast Venemaalt põgenenu arvamusel mitte mingit kaalu, ent sirvides tahapoole artikleid (loen meie lehtede demagoogiat vaid kord-kaks kuus), leidsin TÜ politoloogi Karmo Tüüri avastuse, et lääne vastu kasutatakse uutmoodi relva- migratsioonirelva. Sealjuures migratsioonilaviini käimalükkajad teadsid, et Euroopal puudub võimekus tegutseda poolel teel (killustada ja suunata) ja et me lihtsalt peame tegelema lootusetult tagajärgedega. Sealjuures väldib K.Tüür meile välja ütlemast migratsioonikriisi käimalükkajat. Seda teeb juba A.Kuzitshkin: Kriisi ekspordib Venemaa. See on ilmne muster, mida hakkab massile pähe taguma sadades eri variantides meie propagandaaparaat.
Samas on igale välispoliitikat vähegi jälgival inimesel teada, et migratsioonilaviini looja ja käimalükkaja on USA koos oma koloniaalsõltuvuses olevate Euroopa marionettidega. Hävitasid ju nemad jäigad riigistruktuurid Iraagis, Afganistanis, Liibüas, Süürias, muutes kümnete miljonite inimeste toimiva struktutuurse ühiskonna vihkamise, valu, kannatustega ja sõjaga täidetud vedela pudrutaoliseks biomassiks.
Miks? Tegevusele poliitikas teatavasti eelneb mõte. Sellepärast, et tugevat rahvusriiki (nagu Hiina) on maailmavalitsemise poole pürgivatel suurkorporatsioonidel ja finantsoligarhial ning nende peamisel tööriistal- USA-l palju raskem manipuleerida kui biomassi. Tegemist on USA poolt kasutusele võetud nn. „juhitava kaose“ teooriaga, mille ideelised lätted viivad meid Berkeley ülikooli juurde Kalifornias. „Juhitav kaos“, „migratsioonirelv“, „demograafiline pomm“ – need kõik on kurja lapse mitu nime, mille USA on oma strateegiaks teinud. Purustatud maade nimekiri pole muidugi lõplik, lähitulevikus liitub sellega muidugi Ukraina, hiljem Kesk-Aasia riigid ja Türgi.
Et kaose tekitamise protsess ei hääbuks, selleks on USA-l täna loonud ISIL-i, täpselt samuti kui ta lõi Al-Gaeda kaksiktornide õhkulaskmiseks, kodanike õiguste likvideerimiseks USA-s ja viigileheks agressiiivsele sõjalise jõu kasutamisele.
Selge on see, et praegune paarisaja tuhandeline sõjapõgenike tulv Euroopasse on alles suure laine eelsäbrutus. Liibüa oli õitsev ilmalik riik Kadaffi ajal, mis oli kindlaks tõkkeks ebaseaduslikuks immigratsiooniks Euroopasse. Need üksikud, kel läbi õnnestus murda, saatis Itaalia vastavalt Kadaffiga sõlmitud kokkuleppele Liibüasse tagasi. Täna, kui NATO-briti sõdurid Kadaffi likvideerisid, ootab Vahemere ületamist Liibüas juba kaks miljonit inimest ja seda tulva toidab ammendamatult kogu Aafrika ja Suur Lähis-Ida.
Süürias on USA poliitika tagajärjeks kümme miljonit põgenikku. Veel on Afganistan, Iraak, Jeemen, Eritrea, Nigeeria jne. Seni on Ukrainast paar miljonit põgenikku ära absorbeerinud Venemaa, ent kui õige varsti riik kokku variseb, tungib lääne poole oma 15 miljonit loomastunud biomassi ja bandeeralast. Juba täna patrullivad Poola piiri vabatahtlike relvastatud salgad, valmis nendega arveteõienduseks. Tuletan meelde, et II maailmasõja ajal korraldasid bandeeralased massilise genotsiidi poolakate jt. kallal, kus ohvrite arv oli üle miljoni. USA poolt relvastatud riigipöörde poolt paika pandud Ukraina uus võim on teatavasti kuulutanud S.Bandera oma rahvuskangelaseks.
Seega kui me jääme K.Tüüri mõttetaseme juurde ja nimetame asju valede nimedega, nagu seda on termin „lääs“, siis me tuleme loogikavastasele järeldusele, et lääs sõdib lääne vastu. Siis on kerge ka susata kurjategijaks antud juhul ka agressiooni ohvriks plaanitud Venemaa, tegeliku kujategija asemel.
Patrioodid, nagu meie üks programmi põhipunktidest kuulutabki, on kohustatud rääkima tõtt ja nimetama kõiki asju nende õigete nimedega. On geopoliitiline fakt, et on kaks erinevat geopoliitilist tegijat ja tsivilisatsiooni: Ameerika (USA) ja Euroopa. See on parempoolsete (O.Spenngler, M.Heidegger jt.) vundament. Seega võime täie kindlusega öelda, et antud juhul USA koos oma eurooplastest marionettidega (nn.atlantistid) kasutavad migratsioonirelva Euroopa tsivilisatsiooni vastu. Probleem on kohe selge ja kõik pusle osakesed moodustavad terviku.
Miks USA sõdib Euroopaga? Aga sellepärast, et Euroopa on ka oma nõrkade rahvusriikudega struktuurseks takistuseks neoliberaalse ideoloogide poolt püstitatud eesmärgi: rahvustevaba maailma saavutamisel. Olen sellest juba kirjutanud rohkem teoreetilises vormis oma esimestes artiklites.
Teiseks, ehkki ka täna on Saksamaa ja Itaalia USA poolt sisuliselt okupeeritud („Okupatsioonibaas“ silt on vaid vahetatud sildiga „NATO baas“), on Euroopa kosunud II maailmasõjast ja hakanud tasapisi mõtlema ja tegutsema oma tsivilisatsiooni huvide paradigmas. Viimaseks oleks kindlasti positiivse vastuse andmine V.Putini poolt 2010.a. Saksamaal tehtud ettepanekule, et tuleb luua ühtne majanduslik koostööruum Lissabonist Vladivostokini. See tähendaks, et EL hakkaks tegema strateegilist koostööd Venemaa poolt loodud „Euraasia Liiduga“ ja Hiinaga. See on idee, mille pakkus välja juba Saksamaa geopoliitilise koolkonna isa Haushoffer – kontinentaalblokk. Telje Berliin-Moskva-Beking olemasolu tähendaks kogu Euraasia mandrile pikaajalist rahu, korda ja majanduslikku õitsengut. Sealhulgas muidugi ka Eestile.
See on aga absoluutselt vastuvõetamatu USA-le, sest see muudab nulliks tema juba „Saatuse Manifestis“ väljendatud maailmavalitsusepüüdlused. President B.Obama on avalikult deklareerinud USA erakordsust ja tema rolli maailma juhina. Tõsi, paar päeva tagasi lugesin endise viitse presidendi Cheney artiklit, kus ta kõvasti rooskas Obamat kui nõrka presidenti, kes ei tule toime maailmavalitsejarolliga. Lahenduseks maailmavalitsuse rolli kindlustamiseks pakub ta sõjaliste kulutuste limiteerimatust.
USA valmis kõikideks nurjatusteks, et vaid lõhkuda Euraasia tsivilisatsioonide
rahumeelne vastastikku kasulik koostöö, sest see oleks ta võimu lõpp Euraasiasia mandril. Euroopa vastu suunatud migratsioonipommi üheks eesmärgiks on Euroopa tsivilisatsiooni hävitamine. Teisalt tuleb külvata hirmu ja õudu nagu Iraagiski, et eurooplased selili panna juba ammu käivas majandussõjas, sundides meid leppima vabakaubanduslepinguga, mis hävitaks Euroopa tööstuse ja seoks meid lõplikult USA sõjavankri külge. Need kaabakad, kes meile näkku valetavad, et vabakaubanduslepe USA-ga toob head Euroopale, tuleks Raekoja platsil häbiposti panna.
Patriootide seisukoht on selge ja kindel: Euroopa piirid tuleb migratsioonilaviini eest sulgeda, selleks saavad palka piirivalvurid ja sõjavägi. Olukorras, kus juba ilma põgeniketa on Lõuna Euroopas iga teine noor tööta ja tulevikuta,tähendaks atlantistide poolt juhitud EL Komisjoni ja riikide tänane poliitika Euroopa tsivilisatsiooni hukku.
Igal EL riigil on õigus vastu võtta niipalju põgenikke kui ta võimalikuks peab. Patrioodid ei ole natsid ja me ei ole põhimõtteliselt põgenike abistamise vastu, ent samas me peame lähtuma meie reaalsetest võimalustest. Meie poliitikud ja ametnikud on kohustatud olema kursis Eurostati prognoosiga, et ka ilma põgeniketa on 2050-ndaks aastaks eestlased vähemusrahvuseks oma kodumaal.
Seega meie maksimaalne võimekus saab olla ainult sümboolne: kümme põgenikku kahe aasta jooksul.
Roman Ubakivi













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar