Intervjuu 17. aprillil

pühapäev, 28. juuli 2019

MUDAMAADLUS EESTIS.

Eestis on koik parteid liberaalse ideoloogiaga. Ref ja Isamaaliit on isegi neoliberaalsed, kuigi viimased on Seedri juhtimisel tasapisi moodukuse poole liikunud. Silma paistab EKRE, kes on yle votnud rahvusluse simulaakrumi rolli Isamaalt ja Ansipi Refilt. EKRE ei lahtu rahusvlikust ideoloogiast ega noua sellest tulenevalt ei Eesti geopoliitilise kursi ega neoliberaalse majandusmudeli muutmist. Nad isegi pooldavad M.Laari yhetaolist tulumaksu. Valispoliitika on neil lukustatud russofoobiasse ja kogu see intellektuaalne lumpen, kes tosimeeli usuvad, et vabatahtlikult Vaffen-SS astunud mehed, kes vandusid ustavust Adolf Hitlerile ja aitasid pikendada natsireshiimi elupaevi sodides Eesti Laskurkorpuse eestlaste vastu, kaitsesid Eesti iseseisvust, on neile yle voolanud. Aga neil on positiivne kylg, sest nad on piiramatu immigratsiooni vastu ja on normaalse perekonna poolt. EKRE juhid Helmed on head demagoogid ja terava ytlemisega, mis aitab parteid meedia tahelepanu keskpunktis hoida. Kuid koige olulisem on, et EKRE on ainuke partei, kes raagib positiivselt Trumpist. Koik teised on Clintonoidid-globalistid, EL byrokraatia banksterite kursi pooldajad.
Sellel pinnal tekkis oodatud vandenou EKRE valitsusest korvaldamiseks. Avaloogi tegi president Kaljulaid, kes kriisi kunstlikuks tekitamiseks laks yle volli, kuulutades avalkus esinemises valismaal (!), et ta vihkab sisuliselt EKREt. No ega Isamma ridadest sirgunud K.Kaljulaid ei saagi neoliberaalina muud ollagi kui moraalne vardjas. Loomulikult vallutas president oma skandaalse avaldusega kogu yhiskonna ja meedia tahelepanu. Surmahoobina oli moeldud Valisministeeriumi asekantsleri M.Maasikase demagoogiline syydistus konkreetselt siseministri ja EKRE esimehe M.Helme vastu Eesti valis-ja julgeolekupoliitika senise kursi muutmises. Viimane olevat tulenenud sellest, et M.Helme onnitles uut Briti peaministrit B.Johnsonit ja pakkus talle abi Eesti iseseisvuse taastamise kogemusest. Maasiku jargi olevat see EL vordsustamine NSVLiiduga ja senise selge valispoliitilise kursi hagustamine ja muutmine. M.Helme ei jagnud matsu ja vaenlaste kohese nokauteerimise asemel laskus luuserina Maasikase diskursusesse. Intrigeerimisega oli lisaks Isamaaliidule ja Refile ilmselt seotud ka peaminister Ratas, kes teatas, et iga ametnik voib valitsust avalikult kritiseerida ning lisas seega skandaalilokkele puid ja avas veel Augeiase tallid. Aga liberaalid ei ole yksnes moraalsed vardjad, vaid ka intellektuaalse puudega. Nii teavitas Ratas, et tema valitsus jatkab EL ja NATOle orienteeritud kurssi. Seega astus Ratas oma kunagise eelkaija koverkaela Jussi reha otsa, kelle syydimatu rumalus pani rodul istuvad diplomaadid yllatusest sumisema. Sellele pidi koheselt reageerima Kentmanni tanavalt ja hoolikalt ettevalmistatud vandenou imbus momentaalselt liiva.
Liberastid oskavad kyll lugeda, ent loetust arusaamisega on yletamatud probleemid isegi meedia poolt "Eesti diplomaatia kailakujuks" upitatud Matti Maasikasel. Nimelt on seni kogu Eesti valis-ja julgeolekupoliitika koigis dokumentides ja tegudes yhemotteliselt geopoliitiliselt orienteeritud USAle, mitte Euroopa Liidule. Seega oleks M.Helme kohe pidanud vandenoulastele kori peale astuma ja syydistama ise M.Maasikut ja tema toetajaid Eesti valis- ja julgeolekupoliitika hagustamises ja otseses rikkumises!
EL on Eesti majanduspoliitika nurgakivi, ent erinevate huvidega kui USA. Ma juhtisin sellele geopoliitilisele faktile juba veerand sajandit avalikult tahelepanu, prognoosides ette tanast olukorda kuid ma ei tea Eestis yhtki liberaali, kes geopoliitika tasemel on voimeline arutlema.
Lyhidalt, meie lausa eksistensiaalseks probleemiks on fakt, et Eesti julgeolek soltub taielikult USA armust, majanduslikult aga ELst. USA rahvuslikes huvides on lammutada EL, mille vastu on Eesti globalistlik eliit (valjaarvatud EKRE) ja ametkond Maasikasega eesotsas. Viimased voivad ainult kiibitseda ja intigeerida, otsus tuleb peremehelt Kentmani tanavalt.
Eesti eliit on seega ise end viinud geopoliitiliselt luuseri rolli nagu Pats &co 1939.a.sygiseks. Mul ei ole mingit kahtlust, et liberaalne eliit talitab nagu tollalgi. Igatahes on ees tormilised aastad, aga ka huvitavad, sest sellist poliitilist ummikut ei suuda eliit isekeskis lahendada ja rahva eest vaiba alla pyhkida.

Roman Ubakivi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar