Intervjuu 17. aprillil

esmaspäev, 3. aprill 2017

GEOPOLIITIKA ja EESTI II
EW aegset vaimset mahajäämust ei ole suutnud tasa teha tänane eliit. Vastupidi, degenereerumise protsess on meie intelligentsi ajud lõplikult ära määndanud. Kui Eesti NSV ajal oli meil vähemalt Uku Masing, siis tänane eliit ei ole suutnud vastata Venemaal toimunud vaimsele plahvatuslikule arengule, mis on päädinud Venemaa oma geopoliitilise koolkonna tekkega. Kuna meie intelligents ei suuda aru saada tänapäeva keerulistest protsessidest, siis on ta loomulikult ka võimetu rahvast juhtima parema tuleviku poole.
Tänapäeva murranguperioodi, mille võtmesõnadeks on globalism-unipolaarsus, patriotism-multipolaarsus, Hiina, Putin, Trump, Brexit jne. mõistmiseks on meil vaja mõttes tagasi minna maailmasõdade vahelisse perioodi. Geopoliitiliste projektide iga mõõdetakse aastakümnetega ning suurriikide erinevate taotustle tulemusel meil tekibki päevapoliitika ja ajalugu.
Vaadakem kõigepealt tolleaegse formaalse hegemooni Suurbritannia projekti. Selle formuleeris välisministeeriumi establishmenti koondunud tolleaegsed helgemad pead nn. Round Table grupp. Laiema avalikkuse ette toodi see projekt (H.G.Wells järgi "The Open Conspiracy") lord Lothiani poolt 1937.a. Kirikute Maailma Nõukogu konverentsil Oxfordi Ülikoolis.
Brittide eesmärke I maailmasõda tegelikult ei saavutanud. Nõrgestati küll tunduvalt Saksamaad ja Venemaad, ent neid hävitada ei õnnestunud. Saksamaa tehnoloogilise keskmega jäi püsima ja Hitleri ajal areng kiirenes ( üldteada on kosmoserakettide päritolu ja vähem teada, et Saksamaa juba 1944.a. leiutas tänapäeva ja tulevaste USA ja Venemaa pommitajate kandva tiiva tehnoloogia. 1945.a. kevadeks oli Saksamaal juba sellise pommitaja prototüüp koos otsevoolu reaktiivmootoriga, mis ületas helikiiruse, saavutades üle 2000km/h). Peale Venemaa lagunemist degenerantsete liberaalide juhtimisel peale Veebruarirevolutsiooni tulid aga lõpeks võimule natsionaalbolševikud Stalini juhtimisel, kes lõid aluse uuele tehnoloogilisele keskusele.
Lisaks väljus Suurbritannia sõjast tunduvalt nõrgestatuna ja raske võlakoormaga. Maailma suurimaks majanduseks tõusis USA, kellele oli sõttaastumise eest jagatud tühje lubadusi ja keda britid ninapidi vedasid. Samas ei olnud Suurbritannia -USA ajaloolised suhted sugugi sõbralikud (meenutagem vaid Ameerika iseseisvussõda ja 1812.a. USA sõjakuulutust Suurbritanniale. Versaille´s 1919.a. oli aga kõige suurem kokkupõrge just USA ja Suurbritannia rahvuslike huvide vahel.
Westminstri taibud said aru, et hegemooni rolli ja oma maailma suurimat impeeriumi nad ei suuda säilitada ilma välise abita. Siit tekkis Atlandi ülese liidu idee, mis pidi looma New World Order`i. Word State idee oli Inglismaal esitanud juba 19. sajandil Karl Marx. Rassistliku briti eliidi arvates võis esialgu vabalt piirduda anglo-sakside ühisvalitsusega maailma valitsejana. Selleks oli Suurbritannial ja USAl piisav ressurss olemas. Sõjajärgset Anglo-Ameerika kooperatsioonis (erisuhetes) pidid ennastmõistetavalt juhtivat rolli etendama britid umbade ameeriklaste seas. [Nagu nad oma häälekandjas "Round Table" kirjutasid: "The British nation has generations of expierence in co-operating with other free peoples in far distant parts of the world, and in governing dependent countries not able to stand by themselves.The American nation has practically no such expierence at all, and has neither the institutions nor the political outlook to fit it very well for either task."]
Suur sõda, kus britid koos ameeriklastega õlg-õla kõrval pidid võitlema, oli Atlandiülese projekti elluviimise esimeseks hädavajalikuks eeltingimuseks, et ületada ameeriklaste traditsiooniline sügav usaldamatus brittide vastu. Pealegi oli hädavajalik ellu viia I maailmaasõja täitmata jäetud eesmärgid: hävitada Saksamaa ja Venemaa lõplikult kui konkurendid. World State oli võimalik ehitada ainuüksi suure sõja tuhale.
Teiseks vältimatuks eeltingimuseks anglo-ameerika liidu sõlmimiseks ja selle maailmaülese hegemoonia (Full Spectrum Domination) kehtestamiseks oli ja on rahvusluse tasalülitamine ja suveräänsete rahvusriikide kaotamine.
Selline Uus Maailmakord valitseki faktiliselt kümmekond aastat peale NSVL lagunemist. Seepärast meil ilmusidki taasisesesvumise ajal esiplaanile M.Laari, L.Vahtre taolised poliitikud ja vaimusuurused, kes viisid ellu ja tänase päevani viivad ellu eestluse ja tugeva rahvusriigi vastast poliitikat. Just seda tähendas geopoliitiline orienteerumine Atlandiülesele Läänele. Õige oleks olnud positsioneerida end Soome eeskujul Ida ja Lääne vahendajarolli. Ainult nii on võimalik saavutada Hansa päevadele sarnane jõukus ning jääda püsima eestlastena ja iseseiva riigina.
Juba kümme aastat (alates V.Putini ajaloolisest kõnest Münchenis) ei valitse reaalselt enam Bushi seeniori poolt välja kuulutatud New World Order ja seoses D.Trumpi valimisega on kogu vana hoone juba rusudes. Eesti degenerantne eliit aga kordab loitsudes tobedusi, mis nende ettekujutuses Paabeli torni võimsust ja hiilgust tagavad ning jätkavad eestluse ja Eesti hävitamist.
Roman Ubakivi





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar