Intervjuu 17. aprillil

reede, 19. august 2016

III MAAILMASÕJA RINNETELT
Uute lugejate huvides võtan lühidalt kokku eelnevate artiklite sisu. Käimas on maailmasõda, mis endise USA kaitseministri sõnastusel on hübriidne, sest nagu külma sõja aegadel on erinevate poolte vahel garanteeritud hävitamisevõimalus tuumasõja näol (MAD). USA juhitud koalitsioon ei ole jätnud unistust kehtestada totalitaarne, unipolaarne maailmakord, mis tasalülitab kõik teised tsivilisatsioonid ja kultuurid. Šanghai Koostööorganisatsiooni kuuluvad riigid aga võitlevad demokraatliku multipolaarse maailmakorra eest, kus igal tsivilisatsioonil ja kultuuril on õigus ja oma areaal oma arenguks. Lugejal ei tasu end lasta eksitada Lääne meedia poolt tehtavast ajupesust, sest nagu "Sigade Farmi " autor õieti prognoosis, on Läänes toimunud propagandas sönade tähenduse muutmine vastupidiseks, kus sõna rahu tähendab sõda ja demokraatia totalitarismi.
Sealjuures kulgeb rindejoon globalistide ja patriootide vahel riikide sees ja nii näiteks seni absoluutselt globalistliku USA -s on eliit lõhenenud viimastel aastastel selgelt kaheks: globalistid mõlemast parteist on h.Clintoni selja taga (vabariiklastest neoconid, McCain) ja patrioodid D.Trumpi selja taga.
Patriootide juhtivaks kantsiks on Šhangai Koostöö Organisatsiooni (ŠKO) koos Venemaaga moodustanud Hiina, kus patrioodid on selgelt valitsev eliit. Xi on lõpetamas globalistidele alternatiivse uue rahvusvahelise finantssüsteemi loomist ning kasutades ära USA seotuse Venemaa rindega, okupeerib edukalt kogu Lõuna-Hiina mere ja ehitab ookeanilaevastikku, likvideerides oma sõjalist mahajäämust USA-ga võrreldes.
USA on paisanud kogu oma võimsuse Venemaa vastu, kus ei ole põlatud ära kasutamast isegi arstidest kaabakaid WADA-st ja kogu Olümpialiikumise torpedeerimist, tallates jalgade alla isegi süütuse presumptsiooni ja individuaalsae süü põhimõtted Rooma õguse alustaladena. See on USA Pyrrhose võit, mis ei luba tal saavutamast palju tähtsamat eesmärki: jätta Venemaa ilma õigusest korraldada 2018.a. maailmameistrivõistlusi jalgpallis. USA-Venemaa hübriidsõja pearinne on muidugi Lähis-Idas, Süürias, kus Putin on mänginud ennast selgesse võiduseisu. Seoses Venemaa-Iraani möödunud aasta sõjalise kokkuleppega ja Iraani ametliku vastuvõtmisega (koos Indiaga) tänavu suvel ŠKO liikmeks tähendab Venemaa lennuväe kasutusse Hamadani lennuväebaasi andmine geopoliitilist nihet jõudude tasakaalus selles ülitähtsas piirkonnas. See tähendab, et kogu USA ja tema liitlaste Saudi-Araabia ja Katari ning Türgi poolt finantseeritud ja relvastatud islamistliku jihadisti jõugud Aleppo ümbruses (ca 40 ooo palgasõdurit) jahvatatakse tolmuks Vene lennuväe poolt, kelle reageerimiskiirus ja pommilaadund kasvab senise Mozdokis baseerimisega võrreldes kahe kolmandiku võrra. Kui ennem puistas Vene üks kaugpommitaja Tu-22M3 terroristidele kaela 8t pomme, siis nüüd juba ühe rünnakuga 24tonni. Neid kaugpommitajaid on aga täna Iraanis vähemalt kuus, peale selle veel moodsad rindepommitajad SU-34. Terroristid hakkavad saama nüüd üheaegselt õhulööke nii Süürias asuvast Hmeimini õhuväebaasist (mis täna veel ei võimalda teenindada raskeid Tu-22M3 ja Iraanist. See tähendab, et Süüria seadusliku valitsuse maaväed koos oma liitlastega (ca 30 000 sõdurit) on võimelised varsti vabastama kogu Aleppo jihadistidest. See aga tähendab praktiliselt Süüria kodusõja lõppu ja Assadi võitu.
Hamadani lennuväe andmine Vene lennukite kasutamiseks tähendab poliitiliselt Iraani-Venemaa strateegilist liitu. Reaalselt on täna teoks saanud see, mida ma eelnevalt prognoosisin: on moodustatud telg Peking- Moskva- Teheran, mis geopoliitiliselt on tugevam Washingtoni- Saudide ja Katari teljest. Saudi-Araabia kui riigi tulevik on enam kui kahtlane ja brittide poolt Iraanilt vallutatud Bahrein, kus asub USA peamine õhuväebaas ja piirkonna sõjaväe peakorter pole enam turvaline. Kogu Saudi Araabia ja Pärsia laht on täna Venemaa lennuväe kontrolli all. Kokkuvõttes on Venemaa seis geopoliitiliselt Lähis -Idas isegi palju tugevam kui NSVLiidu aegadel.
Samas on tõusnud hüppeliselt ka Iraani julgeolekuolukord, sest keegi ei julge enam isegi ähvardada nende Hamedani baasi kui seal on Venemaa lennukid ja S-300 õhukaitsesüsteem (Iisraeli luure andmeil lisaks koguni ka S-400). Lisaks S-300-le, tarnivat meedia andmetel Venemaa veel uusimaid torpeedosi, mis löövad lõplikult lukku Hormuzi väina.
Seejuures on Putin tugevdanud veel vana Moskva-Teheran-Jerevan telge ning on önnestunud luua koguni uus Moskva-Bakuu-Teheran telg, mille eesmärgiks on luua raudteekoridor Venemaalt Pärsia laheni nii, et varsti võib Žirinovski tõesti oma jalgu soojas meres pesta. Plaanis on ehitada veel järjekorne õudukas globalistidele - kanal Kaspia mere ja Pärsia lahe ühendamiseks.
Selle õudusega Ameerika veel ei pääse, sest nende poolt sanktsioneeritud sõjaväepöördekatse täielik läbikukkumine Türgis on võimaldanud Erdoganil panna USA ülimalt ebameeldivasse kahvlisse: kas loovutada Türgile USA-s redutav islami jihadismi vaimulik ja organisaator Gulen, või riskida NATO Euroopa kõige suurema sõjalise võimsusega liikme kaotamisega, mis oleks lõplikuks katastroofiks Venemaa vastases kampaanias. Türgi ajaleht avalikustas äsja kümne CIA kaastöötaja nime, kes vahetult enne riigipöörde katset saabusid diplomaatide kattevarju all Türki järjekordset värvilist revolutsiooni läbi viima. Praegu aga nimetab NATO sõjaliselt teise maa sultan Erdogan Putinit "oma kalliks sõbraks", sest just Venemaa andis talle teada talle plaanitsetud riigipöördest ja Erdogan võlgneb tõesti Putinile oma elu ja võimu. Kuidas küsimus NATO liikmesusega ka on, on selge, et Türgi ei toeta enam Ukraina teroorismiaktsioone Krimmis ja tõmbab kokku ka abi ja baaslaagrid Kaukaasia suunalt. Süüria suhtes on kokkuleppimine muidugi keerulisem, kuid kompromiss siiski võimalik. Igal juhul on USA plaanid Ukraina ja Kaukaasia suunal saanud tõsise tagasilöögi.
Fantastiline edu välisrindel on võimaldanud Putinil ellu viia ka tõsine nihe ka kodurindel, kus patriootide - globalistide jõudude tasakaal oli pigem viimaste kasuks. Sergei Ivanovi vallandamine riigi tähtsuselt teiselt ametikohalt ja tema asendamine etnilise eestlase Anton Vainoga on kahtlemata patriootidele suureks võiduks. S.Ivanov kuulus teatavasti KGB kõrgemasse eliiti, kes alates Antropovi ajast koos partei kõrgeima eliidiga sihikindlalt likvideeris 1987.aastaks sotsialismi ja kes oli kogu Tšubaisi -Gaidari ja tänase valitsuse eranditult globalistlistidest koosneva majandusbloki vihmavarjuks, peamine Putini patriootliku välispoliitika vastane, pesuehtne globalist.
S.Ivanov oli teatavasti Krimmi taasühendamise vastu Venemaaga. Tänaseks on tema klanni mees Zurabov, Poroshenko hea sõber, kõrvaldatud suursaadiku ametist Ukrainas.
Ülaltoodud ei tähenda kaugeltki seda, et Putin kontrollib täielikult olukorda ja liberaalide võim oleks murtud. Valimiskomisjoni juht on liberaal. Vene Olümpikomitee juht on ka nn.kuuenda kolonni ( kes sõnades toetab Putinit, ent tegutseb USA huvides) mees S.Ivanov säilitas Julgeolekunõukogu alalise liikme koha. Ent senise liberaalide julgeoleku tagaja võimu vähenemine on võimaldanud alustada esimest positiivset trendi majanduses. Patrioodid, kelleks on Teaduste Akadeemia majandusteadlased ja kelle esindajaks on Putini majandusnõunik Glazyev, on saavutanud esimese võidu. Kui seni Keskpank keeldus finantseerimast kodumaist majandust ja finantseeris kuni siiani selle asemel Venemaa vaenlase USA majandust, siis nüüd oli Nabibullina sunnitud tunnistama senise poliitika ekslikkust ja toetas kodumaisele majandusele rublakrediidi loomise hädavajalikkust.
Sõja võitjas pole ammu mingit kahtlust, sest peamine võitlusväli hübriidsõjas on majandus. Globalistide järjekordne Baabüloni torn variseb täna meie silme all omaenda raskuse tõttu paratamatult kokku, sest tema kandekonstruktsioon transnatsionaalsete finantsorganisatsioonide näol toodavad kasumi asemel kahjumit. Kapitalism on täna nagu madu, kel omaenda saba suus ja õgib iseennast. Negatiivsed pangaprotsendid hävitavad kapitali.
Küsimus on täna vaid selles, kuidas globalistide kaardimaja kokku kukub ja kes ta alla jääb. Kui sügisel võidavad Ameerika valimised patrioodid C,Trumpiga eesotsas, siis on lõpp kiire ja valulik, ent inimkond jääb vähemalt ellu. Kui võidavad globalistid h.Clintoniga eesotsas, siis on inimkonnal juba vähem šansse.
Vaadakem, kuidas näevad tulevikku USA globalistid. Mitte poliitikud, kes vaid demagoogitsevad, vaid globalistlik finantseliit. Aja jooksul on siin selge nihe toimunud. Keegi ei räägi enam õnnelikust miljardist. Tipus on väga kitsaks läinud. Peavariant on järgmine: esmalt lastakse põhja euro ja seega ka Euroopa Liit. Euroopas tulevad võimule fašistlikud parteid ja eurooplased hakkavad tegelema sellega, mida nad alati kõige paremini on osanud: nad hakkavad omavahel sõdima. Loomulikult voolab kogu Euroopa kapital rahusadamasse - Ameerikasse.
Peale Euro kukutamist kukub paratamatult kiirelt jeen ja Jaapani majandus. Jaapani ja Hiina vastuolud on nii sügavad, et kerge on korraldada nendevahelist sõda. Kuna ka sealt kogu kapital Ameerikasse voolab , siis elu läheb küll Ameerikas raskeks, ent kokkuvoolava kapitali abil on lootus püsima jääda.
Arvan, et see on liberaalide soovmõtlemine, kes alahindavad hiinlaste, iraanlaste ja Putini intellektuaalset taset.
Kui vana Euroopa eliit on nii degradeerunud. et nad ei korista kiireimas korras ära võimult Merkeli taolisi tühisusi ja ei hakka võitlema Euroopa iseseisvuse ja huvide eest, ehk teisiti öeldes iseenda eest, nagu seda tegi Suurbritannia kuninganna, siis on nad oma õnnetut tulevikku väärt.
Kellega aga on valmis sõdima Saksamaa eunuhhid?! Ma ei tea, võb-olla tuvidega, igatahes mitte aafriklaste või venelastega. Kui Talllinas Raekoja platsil oleks mingid põgenikud korraldanud naiste massilise vägistamise , nagu nad seda Kölnis tegid, siis oleks ma keldrist võtnud labida ja nad lihtsalt kasti löönud. Ja mingil Toompeal istuval Reformierakonna väärakal Imrel ei soovitaks ma mulle jalgu jääda ja hakata jutlust pidama hakata inimõigustest. Ma lihtsalt tean, et mul on mehena KOHUSTUS kaitsta naisi ja lapsi.
Teise maailmasõja alguses, mälu järgi vist 1940.aastal selgitas W.Churchill oma rahvale Saksamaa vastase sõja eesmärki: see ei ole sõda Hitleri vastu, ega isegi natsismi vastu, see on Schilleri vaimu vastu! Tänaseks on anglo-saksidel õnnestunud oma eesmärk saavutada- vanast teutooni vaimust pole haisugi järel ja saksa mehed tekitavad vaid põlgust islamistides ja venelastes. Täna pole vene meestel enam vaja tanke Berliini jõudmiseks, neid tervitataks vaimustusega lilledega rõõmuhõisete saatel Kölnis ja Pariisis kui päästjaid.
Samuti ei tasu ameeriklastel hellitada illusioone samuraide suhtes. Kui Hiina tõuseb regiooni hegemooniks, siis kummardavad nad viisakalt Hiina võimu ees, nagu täna USA võimsuse ees ja hakkavad neid truult teenima. Aga Hiroshima, Nagasaki ja Tokio eest esitavad nad niikuinii arve kui nad piisavalt tugevad on.
Ega meiegi globalistliku eliidi mihklipäev enam kaugel ei ole.
Roman Ubakivi





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar