Intervjuu 17. aprillil

pühapäev, 23. august 2015

SÕDA II
Organitsatsiooni "Patriooodid" me üritame koondada inimesi, kes suudavad aru saada ja ellu viia Eesti rahvuslikest huvidest lähtuvat poliitikat. Selleks me peame võimalikult adekvaatselt aru saama maailmapoliitikast, milleks täna Kadriorus ja Toompeal istuvad degenerantsed juhmardid ja moraalsed värdjad selgelt võimelised ei ole.
Eelmises artiklis ma rääkisin , et tegelik võim on varjatud võim. Seega juhtivaks jõuks tänases kapitalistlikus maailm-süsteemis on loogiliselt ca 400 perekonda, kelle "poliitbürooks" on ca 15 klanni. Riikide tasandil kontrollib Austriat näiteks 6 perekonda, Tartu tasandil kaks oligarhi. Nähtav võim on muidugi Tartu linnapea, Austria riigijuht, Obama jne.
Nähtava võimu keeleks maailmasündmuste kirjeldamiseks on massidele suunatud demagoogiline propaganda. Ent see mõtlemistase on arusõgedus. Nii pole Eestil väliseestlastest sisuliselt mingit abi olnud, sest nad pole olnud võimelised endalegi selgeks teha EW hukkumise põhjusi. Näiteks meil rahvalt enim toetust saanud J.Toomepuu puhul ei ole minulgi mingit kahtlust, et tegemist on eestluse eest võitlusse valmis oleva mehega. Ent kuna ta maailmast arusaam on kipsistunud J.Uluotsa liberaalses bolshevismi vastases mõttemallis, siis on ta reaalne tegevus - võitlus Vietnami rahvuslastega, kes kommunistlikus vormis võitlesid oma maa anastajate- alguses prantslaste, hiljem ameeriklastest agressorite vastu, tegelikult rahvusluse, seega ka eestluse vastane tegevus. Headest kavatsustes ei piisa, reaalsest maailmast arusaamise eelduseks on geopoliitilise mõttemalli omandamine.
Praegune USA ja Venemaa vaheline sõda Ukrainas on osa III maailmasõjast, mille sisuks on USA kui maailmahegemooni kukutamine.
Nii I kui II maailmasõda on geopoliitilises paradigmas üks järjekordne kolmekümneaastane sõda, mille sisuks oli Britannia kui maailmahegemooni kukutamine ja USA troonileupitamine. Selle sõja loogikast arusaamiseks on muidugi vaja aru saada ka varjatud võimu motiividest ja eesmärkidest. Seda kahjuks meile ajalooõpikud reeglina ei paku. Samas on selge, et ka kapitali omanike tipus on lahkelid ja käib äge võitlus. Nii teame, et Tsaari -Venemaal kontrollis tollal maailma tähtsaimat naftaallikat Bakuud Rothschildid ja töölisklassi võitlust streikidega rõhujate vastu organiseeris Stalin Rockefellerite rahadega. Hitleri võimuletuleku ja sõjamasina loomist finantseerisid Britid käsikäes ameeriklastega. Ent ka Stalini industrealiseerimisprogramm, mis rajas fundamendi võidule Suures Isamaasõjas, oli mõeldamatu ilma Rockefellerite rahadeta ja USA insenerideta. Need faktid ei ole muidugi ratsionaalselt seletatavad ullikestele suunatud "bolshevismi ja totalitarismi" paradigma demagoogiaga.
Meie, rahvuslaste, ülesandeks on olla J.Tõnissoni taoliselt ajastu tasemel ja pakkuda rahvale välja optimaalseim poliitika, mis tagaks parimad võimalused eestluse edasikestmiseks ja Eesti riigi säilimiseks juba alanud maailmasõja keerises.
Roman Ubakivi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar