Intervjuu 17. aprillil

reede, 14. august 2015

PATRIOODID PÄÄSTEKOMITEE ROLLIS
Absoluutselt valede põhimõtteliste valikute tõttu meie degenerantse eliidi poolt juba Mart Laari esimese valitsusse ajal, kohe peale taasiseseisvumist, oleme tänaseks rahvusena jõudnud lagunemisfaasi, kus ruulib täiel rinnal vaimupimedus. Patriootide partei loomine eestlaste paremiku toel loob ainukese reaalse alternatiivi praegusele eestlusele hukatuslikule Toompea parteide kursile.
Me oleme ainukesed, kes astuvad välja praegusele hukatuslikule USA-le orienteeritud välispoliitilise orientatsiooni vastu. Mis eestluse säilimisest läbi aegade ja erendamisest saab juttu olla kui USA avalikuks eesmärgiks on globaliseerimisprotsessi läbiviimine kõiki rahvusi (loomulikult ka eestlasi) hävitades!? Kõik tänased Toompea parteid ja poliitikut aga toetavad üksmeelselt eestlusele hukatuslikku välispoliitikat ja on seega eestluse surmavaenlased või lootusetult degenerantsed ohmud.
USA huve jälgides oleme me kuulutanud majandus- ja nn. hübriidsõja meile vabaduse kinkinud Venemaa vastu, kes on koduks suurele arvule soome - ugri rahvastele. Iga hetk võib see kasvada üle relvastatud konfliktiks. Sealjuures saaksid meie relvajõud haledalt peksa ka EW Laidoneri käsutuses olnud väelt ja Ordut teeniv (sellise Eesti reetmise eest me degradeerime ta kohe sõduriks ja kihutame sõjaväest minema) tänane sõjapealik ei ole võimeline aru saama Venemaa sõjadoktriinist ja selle tagajärgedest Eestile.
Toompeal ja Kadriorus riidenagid Rõivastega kuulutavad oma broilerlikus arulageduses taktikalise tuumarelva märklauaks muudetud Eesti aga ajaloos kõige paremini kaitstuks! Meie eliidi degenerantsus on jõudnud juba kliinilisse staadiumi. Meie ja meie laste elud on täna poolearuliste meelevallas.
Patrioodid muudavad Eesti tuumasõja tallermaast ja idavallist koostöö ja arengu sillaks Euroopa ja Venemaa ning Hiina vahel. Me algatame integreerimisprotsesse Euroopa ja Venemaa vahel, mis aitab luua aastakümneteks rahu ja julgreolekuruumi Lissabonist Vladivostokini.
Ainult Eesti välispoliitilise kursi põhimõtteline muutus võimaldab meil lahendada meie ees seisvad tõsised demograafilised, majanduslikud, poliitilised, sõjalised ja rahvuslik-kultuurilised probleemid. Me pakume ainukese rahuparteina eestlastele selge valikuvõimaluse praeguste poolearuliste sõjahullude hukatuslikule poliitikale.
Roman Ubakivi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar