Intervjuu 17. aprillil

laupäev, 2. august 2014

LÄHEB RAGINAKS.

Ukrainas on liisk langenud. USA poolt alustatud sõjast pole enam pehmet diplomaatilist väljapääsu. Obama on tõepoolest nõrk president. Ta pole loll ja saab aru, et rünnates praegu Venemaad ta nõrgestab USA-d ja suurim kasusaaja on Hiina. Ent ta on asetanud enda sisepoliitilise ellujäämise ettepoole USA rahvuslikest huvidest. Obama on ise endal tagasitee ära lõiganud, sest kui ei tule võitu Venemaa üle Ukrainas, ei võta enam maailm USA-d tõsiselt ja ka Putinil pole enam valikut. Donetski verre uputada laskmine tähendaks ka tema enda võimu lõppu- tema tänane fantastiline 86% reiting variseks põrmu.
Sellest vastasseisus ei ole enam viigi võimalust ja selgub selge võitja. Prognoosin 85% kindlusega, et võidab Venemaa. Olen ise Luganskis, Severodonetskis, Donetskis jne. olnud ja seal elavad igas mõttes venelased. USA on läinud avalikult sõtta võõral maal teise tsivilisatsiooni vastu ja saab oma teise Vietnami. Koos Vietnami sündroomiga muidugi, mis muudab ta maailmavalitsusunelmad naeruväärseks.
Venemaa satub muidugi raskustesse, ent need on ületatavad, sest tal on kogu BRICS`i tugi. Hiinal on 2 triljoni eest rohelist tapeeti, mida ta suurima heameelega Vene majandusse reaalsetesse väärtustesse tahab paigutada Lääne pankade asemel. Venemaa tuleb sellest heitlusest kokkuvõttes välja tugevamana, sest vabanetakse võimu ümbritsevast viiendast kolonnist, kes näeb oma tulevikku Läänes ja hoiab oma miljardeid seal, olles nii otseselt mõjutatavad Venemaa vaenlase poolt. Ainuüksi märtsis viisid venelased USA pankadest minema 12 miljardi dollari eest hoiuseid. Rünnakud Vene naftaleiukohtade kasutamisvõtu vastu tähendab eelkõige naftahindade tõusu Läänele. Putin ei tohi vaid vene vägesi Ukrainasse viia, mis annab USA-le lootust. Selle asemel tuleb lihtsalt tunnustada Novorossijat, Donetski ja Luganski Vabariiki ja anda neile avalikult piisavalt relvastust. Aeg töötab Venemaa kasuks ja Kiievi hunta on talveks käpuli.
Majandussõja hind Läänele hinnatakse sajast miljardist kuni triljoni dollarini. Seaslhulgas kannatab eelkõige Euroopa, mitte USA. See paiskab EL pikka majanduslangusesse, veel suuremasse tööpuudusse ja sotsiaalsetest rahutustest mässudeni. Merkel, Hollande jt.atlantistid, kes USA puudlitena reetsid Euroopa huvid, vahetatakse välja eelolevas kriisis ja ehtsate parempoolsete, rahvuslaste tee võimule on avatud.
Eesti käpiknukud on muidugi sunnitud USA majandussõda Venemaa vastu toetama. Ainult kui Soome majandus langeb kuskil 2%, siis meil 12%! Lisaks vähenevad drastiliselt ka töökohad Euroopas meie võõrtöölistele, kes oma peresi Eestis toitsid. Nad on sunnitud töötutena end Eestis registreerima, millega meie riigieelarve muidugi toime ei tule. Kokkuvõttes tähendab see mitte ainult majanduslikku, vaid ka poliitilist kriisi Eestis.
Kogu Euroopas saavad rahvad aru lihtsast tõsiasjast, et USA puudli roll on Euroopale hukatuslik ja tulevik on poliitikute päralt, kes pooldavad Euroopa iseseisvumist ja omaenese huvide eest seismist. Seega avab eesolev kriis ja sõda tee Euroopa tugevnemisele tulevikus.
Lugesin üle hulga aja ka Postimeest, kus sain südamest naerda toimetaja Urho Meisteri üllitust, kuidas patriootlikutel põhjustel vabatahtlikud Aasovi pataljonist osalevad ränkadest konfliktidest. Tegu on juudist oligarhi Kolomaiski palgasõduritest eraarmeega, kes alatihti hommikul Mariuopoli sisse sõidavad ja mõne tsiviili maha kõmmutavad. Ent sama päeva õhtul alati linnast minema sõidavad, sest nad kardavad ööseks linna jääda. Palgasõdurid on küll valmis dollarite eest relvitud tsiviile tapma, ent nad pole nõus oma eludega riskima. Seepärast pole nad ühestki tõsisest lahingust osa võtnud. Pealegi on Kolomoiski omaette vürstiriigikese loonud, kus Poroshenko sõna ei maksa. Ukraina on juba lagunenud vähemalt viieks tükiks.
Tene lugu on ca2000 ameerika palgasõduriga, kes on Luganski lähedal, nemad on tõesti lahingutest osa võtnud.
Omaenda Ukraina kodanike kuulutamine terroristideks ja tsiviilelanike pommitamine raskerelvadest nende kodudes on minu arusaamise järgi kuritegu, samas kui paadunud demagoog Mihkelson kuulutab need sõjakuriteod võitluseks vabaduse eest, mis tõendab, et Eesti võtab aktiivselt osa Venemaa vastasest sõjast.



Roman Ubakivi 02.08.2014

2 kommentaari:

  1. Tere!
    Ega liitlasi nendele mõtetele ei tule. Tahavad ju kõik Riigikogusse pugejad saada oma hääled venevihast ja vibutades rusikat Savisaarele. Seni on see parim retsept Riigikogusse saamiseks. Hea näide on Helmed kui McCaini imetlejad ja Putinile rusika vibutajad justkui see vanglanäss hääli tooks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere!
      Ma ei kirjutagi Riigikogusse pugejatele. Minu eesmärgiks on praeguse eestlusele hävitusliku poliitika muutmine. Selleks tuleb rääkida tõtt,ehkki see momendil ebapopulaarne võib olla.

      Kustuta