Intervjuu 17. aprillil

laupäev, 23. august 2014

AJALOO MUSTER KIPUB KORDUMA

Tänane Eesti olukord on suuresti sarnane 1939.a. omale mööndusega, et tänane on kehvem. Suur sõda algas siis ja ka praegu on sõda Euroopas lahti, esiotsa Ukrainas. Panused on kõrged - kogu inimkonna saatus on kaalukausil.
Rahvusvahelise finantsoligarhia tööriistaks olev USA pretendeerib teatavasti maailmavalitsemisele - Full-Spectrum Dominance. Samas R. Reagani poolt juurutatud neoliberaalne majanduspoliitika on viinud USA majanduse katastroofi lävele, mida ei ole võimalik vältida majanduslike meetmetega. Nobeli preemia laureaat P. Krugman tõdeb, et kriisist väljatulemiseks on USA-l hädavajalik II Maailmasõja majanduslik analoog. See tähendab, et tuleb korraldada suur(ed) sõda (sõjad) Euraasias. Olles veel maailma tugevaim riik, on see eesmärk USA-le muidugi saavutatav. Kui Bushi doktriiniks oli "juhitava kaose" külvamine , selleks, et lammutada vana kord Suures Lähis - Idas ja panna troonile kõikjal oma nukuvalitsused, siis Obama doktriin näeb ette lihtsalt verise kaose külvamist üle maailma. Kaose tekitamisel on kaks eesmärki: see sunnib kapitali põgenema USA-sse kui ainukesse rahusadamasse ja aitab nii edasi lükata dollaripüramiidi kokkuvarisemist ning organiseerida suurt sõda Euraasias.
Obama mentori Zb.Brzezinski vana plaan G2+, mis näeb ette USA maailmavalitsemist noorema partneri Hiina abil, puksib, sest Hiinale ei ole see strateegia kasulik. Nii tulebki sõja abil teha Hiinale pakkumine, millest ta ei saa keelduda.
Euroopale jääb selles USA poolt projekteeritud maailmas kolmandajärguline USA koloonia roll. Mehhanismiks selle plaani elluviimisel on Euroopa Atlantistid , enamus EL ja Euroopa riikide liidreid, kes on USA mõjuagentideks. Nende ülesandeks on läbi pressida EL -USA vabakaubanduslepe, mis annab kandikul USA-le kätte EL-i turu ja ruineerib meie majanduse. Loomulikult on selle vastu mitte ainult kõik Euroopa rahvad, kellele see tähendaks järsku eletustaseme langust ja töötuse plahvatuslikku kasvu, vaid ka Euroopa nn. "Vana Raha" (näiteks gigant IG Farbenindustrie on vana Saksa Ordu kapital).
USA on ümber Euroopa juba loonud kaose Vahemere lõunakaldal, mis on tõhusaks surve avaldamise vahendiks EL-i vastu ja nüüd on endiste NSVL-i liiduvabariikide järjekord. Praegu on USA plaaniks korralda totaalne sõda Ukraina ja Venemaa vahel, mida oleks lihtne laiendada sõjaks EL-i ja Venemaa vahel. USA ise peab sõda üksnes õõnestustegevusega, majandus- ja psühholoogilise sõjana, sest otsene sõjaline konflikt Venemaaga tähendaks USA hävitamist tuumasõjas. USA strateegiaks on luua Venemaa vastased sõjakolded Azerbaidshaanist Eestini. Soome presidendi visiit Putini juurde tähendab Soome neutraalsust ja sisuliselt Venemaa toetamist tänases sõjas.
Arusadavalt ei ole Euroopa rahvaste huvides vastastikune hävitussõda Venemaa vastu, nagu see juba oli I ja II maailmasõjas, vaid hoopis vastastikku kasulik koostöö.
Venemaa loomulik rahvuslik huvi seisneb selles, et teda ümbritsevad riigid ei oleks tema vaenlaste platsdarmiks . Viimase abinõuna kasutab Venemaa oma julgeoleku huvides kõhklematult USA sarnaselt ka sõjalist jõudu, mida me nägime juba 2008.a. Gruusias ja nüüd Krimmis.
Tänaseks on Eesti eliit avalikult kuulutanud Venemaa oma vaenlaseks ja võtab Venemaa vastasest sõjast aktiivselt osa. Venemaa vastase sõja eesmärgiks on Venemaa lagundamine ja hävitamine iseseisva riigina. Eesti kaotuse korral makstavat kõrget hinda ei ole keegi maininud.
Samasugune olukord oli ka 1939.a. kevadel, kui EW-i eliit valis II maailmasõja eel oma geopoliitiliseks orientatsiooniks Hitleri Saksamaa, sõlmides tulevase sõja kaotajaga Selteri - Ribbentropi pakti. Sellega kuulutas Eesti oma vaenlaseks NSVLiidu ja muutis Eesti Saksa agressioonibaasiks Venemaa vastu. Eesti "kaitseplaan " nägi ette sõja puhkemisel esimese nädalaga jõuda Luuga jõe joonele! Loomulikult polnud Laidoner hullumeelne ja ei arvanud, et seda võiks teha idapiirile koondatud 1500 mehega ja ilma kaasaegse lennuväe, tankideta ja suurtükkideta. Selline kava eeldas, et põhiliseks löögirusikaks pidi olema Wehrmacht.
Meil oli võimalus valida ka sõja võitjate (Suurbr.,Pr., NSVL) pool, mis oleks meile taganud võimaluse taastada EW-i peale sõja lõppu vastavalt Atlandi Hartale, nagu see ka kõigi teiste Euroopa riikide puhul toimus peale Baltimaade, kes jäid lõpuni truuks Hitlerile.
Selle, ajaloo poolt tõestatult ainuõige lahenduse eest oli kindlalt väljas rahvuslaste liider J.Tõnisson, kuid peale jäi eesti rahva õnnetuseks võimu usurpeerinud Pätsi-Laidoneri klikk.
J.Tõnisson hoiatas meid prohvetlikult, et Saksa võidu korral ootab eestlust kindel hukk ja Saksamaa reedab Eesti kui oma liitlase esimesel võimalusel. Nii sündiski, Hitler reetis oma värske liitlase Eesti juba sama aasta 23.augustil, sõlmides Molotov-Ribbentropi pakti, mis ulatas Eesti kandikul Stalinile. Eesti ei saanud Berliinist mitte mingit sõjalist kaitset Moskva vastu, mis oli Selteri-Ribbentropi pakti eesmärgiks, vaid hoopis selge käsu alluda NSVL-i nõudmistele. Vastutasuks lubati tulevikus sõda NSVL-i vastu, mis pidi olukorda muutma.
Oma vale välispoliitilise orientatsiooniga oli Eesti eliit ise end mänginud Zugzwangi, millest tulenevalt jäi ainukeseks käiguks hääletu alistumine. Siin on minu arvates tegu mitte reetmisega, vaid totaalse vaimse degradeerumisega. Eliit, kes end suurepäraselt tõestas Vabadussõjas, degradeerus kahe aastakümnega täiesti ebaadekvaatseks. Suurmehest Pätsist oli saanud võimuhaige tige (Tõnissoni tagakiusamine) vanamehenäss, kes polnud vaid raskelt füüsiliselt haige, vaid minu arust ka vaimse kiiksuga.
Paralleel tänasega on ilmne. Meie taasiseseisvuse eest suurepäraselt võidelnud eliit on peale kahte aastakümmet lootusetult degenereerunud ja muutunud eestlusele vaenulike jõudude kubjasteks. Broilerid Rõivas ja Mikser ei küündi ju isegi kõlbmatute Pätsi ja Laidoneri taseme lähedale. Kui P-L vale poliitika põhjustas EW-i hävingu ja tohutuid kannatusi rahvale, siis tänaste degenerantide poliitika tulemuseks on eestlaste ja Eestimaa täielik hävitamine.
Meie eliit muidugi klähvib õnnest, kui Eestisse rohkem välisriikide sõdureid ja relvastust tuleb, suutmata mõelda kahekäigulise karjapoisi tasemel, et see tähendab sõjalist ohtu Venemaale ja loob omakorda konflikti laienemise puhul(mille poolt meie eliit häälekalt sõna võtab) surmaohu Eestile. Venemaa kindralstaabis on muidugi väljatöötatud mitmeid variante ja loomulikult ei tea mina, missugune tulevikus kasutusele võetakse. Võib-olla okupeeritakse Eesti, võib-olla mitte, sest me pole peamine suund. Ent selge on see, et iga radar, lennuk, infrastruktuur, mis kujutab endast vähimatki ohtu Leningradile, likvideeritakse. Ja seda Venemaa sõjadoktriini alusel, mis näeb ette kohest aatompommide kasutamist. Venemaal on täna kuskil kaheksa ja pool tuhat strateegilist lõhkepead ning umbes 22.000 taktikalist. Eestist potentsiaalselt lähtuva ohu neutraliseerimiseks piisab vast 30-40 lõhkepeast. Pole mingi küsimus seda arvu ka kindluse mõttes kolmekordistada. Eestimaal ei jää peale seda alles mitte ainult mitte ühtegi suurtükki, vaid ka eesti rahvast!
Meie jobud aga arutavad tõsimeeli, mitu tankitõrjeraketti või soomukit kalli raha eest soetada, samal ajal kui meil on demograafiline katastroof ja riik ei taha tagada, et meil ei oleks 60. 000 alatoidetud last, kelle intellektuaalset võimekust näljaga hävitatakse.
Hitleri eesmärgiks oli teatavasti Saksamaa eluruumi laiendamine idapoolsete rahvaste, sealhulgas ka meie arvel. USA avalikuks eesmärgiks on rahvustevaba (ka eestlastest vaba) maailm, kus valitseksid meie tsivilisatsioonile võõrad väärtused. See on vundament, millelt peab lähtuma Eesti poliitika. Eestlastele on surmav tänase degenerantse eliidi geopoliitiline orientatsioon USA-le. Meie huvides on, et EL oleks mitte koloonia, vaid vaba ise oma saatust otsustama, ning et Euraasias valitseks rahu ja vastastikku kasulik koostöö, mitte aga miilav tuumasõda. Selleks peame nurjama Atlantistide plaanid ja pühkima võimult USA mõjuagendid, kes on sunnitud oma viigilehe tagant välja tulema seoses Ukraina sõjaga. Eesti peab oma ellujäämise nimel järgima Soome eeskuju.
Euroopa eurooplastele!
Roman Ubakivi 23.08.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar