Intervjuu 17. aprillil

neljapäev, 14. august 2014

VALETADA VÕI RÄÄKIDA TÕTT ?

Tänase Eesti eliidi peamiseks poliitika tegemise vahendiks on valetamine. Valetatakse. et saame Euroopa viie rikkaima riigi hulka, valetatakse, et viiakse kodukulud alla, valetatakse kes alustas sõda Gruusias, valetatakse Ukraina kodusõja põhjuste kohta. Kogu neoliberalistlik maailmakord rajaneb valel , pettusel ja inimestega manipuleerimisel.
Rahvuslastel ei ole valikut - me ei tohi iialgi teadlikult valetada ja peame rääkima alati tõtt ja nimetama kõiki asju nende õigete nimedega. Kõigi teiste põhjuste kõrval, miks me alati rahvale tõtt peame rääkima, on tõsiasi, et me teisiti ei saavuta iialgi oma poliitilist peaeesmärki, milleks on eestluse säilimine ja areng.
Täna oleme meie, eestlased, oma eliidi kuritegeliku poliitika tulemusena paisatud rahvusena lagunemisfaasi. Viimases võib eraldada kahte aspekti: meid uhutakse demograafilise katastroofi tekitamisega R.Taagepera väljenduse järgi klosetipotist alla ja samaaegselt lammutatakse eestlust kultuurilises, tsivilisatsioonilises mõttes. Värskeimateks näideteks on eestlaste Muistse Vabadusvõitluse elimineerimine meie identiteedi alusena ja Komorra legaliseerimine. Reformierakonna ja IRL eestluse vastase poliitika nurjamiseks ja edukaks eestluse regenereerimiseks on meil hädavajalik rääkida tõtt. Tõe rääkimine ja pöördumine oma juurte juurde on rahvuslaste võitu tagavaks strateegiaks võitluses neoliberalistliku kurjusega.
Ülaltoodud strateegia ei ole loomulikult minu poolt välja mõeldud. Erinevalt neoliberaalide alla sajandi kestnud moraalitust degenerantide sogast, toetume meie, traditsionalistid-rahvuslased inimkonna kogemusele ja vaimse arengu tippudele. Meie strateegia vaimseks isaks on Konfutsius ja see on taganud hiinlaste kultuuri kestmise ja arengu läbi aastatuhandete.
Seega me võime sõnastada meie programmis järgmise põhimõtte:
4. Kuritegelikult Põhiseaduse vastaselt on degenerantne eliit oma neoliberaalse poliitikaga viinud eestlased rahvusena lagunemisfaasi. Päästmaks eestlust hävingust, tuleb meil pöörduda oma juurte poole ning rääkida ainult tõtt ja nimetada kõiki asju nende õigete nimedega.
Juurte poole pöördumine tähendab ka tänase Kuldvasika kultuse kummardamise lõpetamist, inimese elu eesmärgiks ei peaks olema võitlus naabritega selle nimel,kellel on surres rohkem mammonat kokku ahnitsetud. Neoliberaalide mammona loosungid tuleb asendada J.Hurda mõttega:
5. Meie eesmärgiks on saada vaimult suureks ja võimaldada igaühele inimväärne elu.
Programmi põhiteesidega peaks ma saama ühele poole septembris, nüüd aga veidi geopoliitikast, kuidas kulgeb heitlus Maajõudude ja Merejõudude vahel uue maailmakorra kehtestamise nimel (multipolaarne või unipolaarne?).
Tähelepanuväärne oli Föderaalreservi valitsejanna teade, et kuskil aasta pärast on kavas tõsta kopsakalt baasintressi. See aga tähendaks kuskil poole triljonist auku USA riigieelarves! Selge, et sellist liigutust saab teha alles pärast börsikrahhi, mis oleks palju hävitavam kui Suure Depressiooni põhjustanu. Siit konkreetne soovitus igale eestlasele: ärge hoidke oma sääste dollarites!
Riigivõlga saab ka nullida korraldades III maailmasõja. Sellega praegu USA tegelebki Ukrainas. Kui täna USA nukuvalitsus Kiievis sooritab iga päev sõjakuritegusi, pommitades omaenda elanikke nende kodudes, tappes nii naisi kui lapsi ja hävitades terveid asulaid,linnakvartaleid ja infrastruktuuri, siis võib olla tõsi, nagu Kiievi hunta ise väidab, et seda tehakse selleks, et ajada sealt minema põliselanikud, nn.terroristid ja asendada nad Lvovist toodavatega. Tõsi on kindlasti see, et Ukraina juhid on sõlminud Exxoni ja Chevroniga 55 aastaks rendilepingud, millega nende valdustesse lähevad tuhanded ruutkilomeetrid maad, mis asuvad just Luganski, Slavjanski ja Donetski kandis kildagaasi tootmiseks. Lepingu kohaselt peab Ukraina valitsus tagama maade üleandmise kompaniidele ka juhul kui maaomanikuga ei saa kompanii kokkuleppele maa üleandmiseks.
Mõned analüütikud viidates arutule hävitustööle Gazas (minu arvates vaevalt tagab Iisrael paremini oma julgeoleku tulevikus, tappes täna paar tuhat palestiinlast) ja Ukrainat valitsevate oligarhide rahvusele, et plaanis on uus-Hazaria loomine (omal ajal pidas teatavasti Stalin tõsiseid läbirääkimisi lääneriikidega juutide riigi loomiseks Krimmi, mis aga päädis nagu pilkeks Juudi Autonoomse Vabariigi loomisega Siberis).
Kuid peamine seisneb selles, et USA tahab iga hinna eest (sõjakuriteod, Malaisa lennuki allatulistamise provokatsioon jne.), sundida Putinit viima vägesi oma kodanike kaitseks Ukrainasse, et vallandada esmalt Ukraina-Venemaa vaheline sõda ja seejärel laiendada NATO kaasabil EL-Venemaa sõjaks, ehk III maailmasõjaks. Eesmärgiks on luua sarnane olukord, mida nautis USA ka I ja II maailmasõja puhul. Euroopa ja Euraasia jookseb vastastikku hävitades verest tühjaks, samal ajal kui USA kosuks. Ainult nii võib USA säilitada täna oma ülemvõimu ja pretendeerida maailmavalitsejaks unipolaarses maailmas.
Seepärast on Putini poolt õige viivitada USA poolt Ukrainas korraldatud kaose musta auku langemast. Aeg töötab Maajõudude kasuks. Hiljuti Dushanbes võeti vastu geopoliitiliselt ülitähtis otsus: Shanghai Koostöö Organisatsioon (põhitegijad Hiina ja Venemaa) võtab juba septembris vastu oma liikmeteks India, Pakistani ja Iraani!
Tekkinud Maajõudude blokk loob täiesti uue geopoliitilise situatsiooni ka kontinentaalsele Euroopale. Pole enam mingit eksistentsiaalset sundust tuua end vereohvriks põlisvaenlase Merejõudude maailmavallutusplaanidele. Aeg on Saksamaal vabaneda USA okupatsioonist ja Euroopa Liidul ja Eestil pühkida minema täna veel valitsev atlantistlik rämps. Euroopa eurooplastele!
Roman Ubakivi 14.08.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar