Intervjuu 17. aprillil

reede, 25. aprill 2014

TEGELIKKUSEGA NÄIVUSE VASTU

Eheda neoliberaalina kuulutab A.Ansip oma primitiivset majandusfundamentalistlikku mõtteviisi (Pm. 24.04.14.): "Kui meie majandus edeneb, on Eesti julgeolek kindel." Ning statistikaga manipuleerides kiidab A.Ansip meie palgataset Venemaaga võrreldes ja arvab, et see peaks meid enesekindlusest lõkendama panema.
Vastaksin kirjanik Siim Veskimehe mõttega: "Eesti rahvas hääbub ja midagi muud väita on idioodi lalin. Inimene, kes selle taustal räägib, kui hästi Eestil läheb mingite majandusnäitajate alusel, on lihtsalt loll või sisimas vihkab meid." Kuna eestlus ja eestlased neoliberaalide-globalistide (Laari-Kallase-Ansipi) poliitika tulemusena peavadki hääbuma, siis eestluse kestmine läbi aegade langeb ära Eesti riigi eesmärgina. Majanduslikult on aga Eesti riigike aga üüratult kallis igale kodanikule ja seega üleüldse mõttetus. Vaene A.Ansip ei taipa, et tema Eesti julgeolek on liivale rajatud.
Kui siia lisada veel tema poolt toetatud Eesti absoluutselt vale geopoliitiline orientatsioon meiega mitte ainsatki ühist elulist huvi omava ookeanitaguse suurriigiga, luues ise sellega konflikse seisu ainsa meiega ühist piiri omava suurriigiga, lisaks veel proovides istuda üheaegselt kahel teineteisest kaugel asetsevast taburetil (EL ja USA) , siis kommentaarid on liigsed.
Vaimset degenerantsust on püütud korvata globalistide jumala Kuldvasika kvantiteediga. Alati, kui ma möödun ENSV aegsest kõrghoonest, kust juhiti Eesti elu igat tahku, ei suuda ma ära imestada, mis tööga  küll see tuhandeni ulatuv slummidiplomaatide hulk küll tegelema peaks?! EW-s saadi hakkama 28 diplomaadiga. Täna on loodud EL ühine diplomaatiline esindatus, aga sellele vaatamata on Ref IRL-i avalikul toel kuulutanud välja igal aastal veel senisele hiigelsuurele saatkonna võrgule lisada üks juurde koos kinnisvara ja abipersonaliga?! Rahvuslased paneks igal aastal kaks saatkonna kui väikeriigile mittevajalikku kinni.
Aga räägime ka majandusest. Üldteada on fakt, et A.Ansipi valitsus eksis eelmise aasta majandusprognoosiga mitte mõne protsendi kümnendikuga, vaid üle nelja korra! Vaadake, milline tsirkus toimub tulevase aasta prognoosiga - iga kuu muudetakse prognoosi! Sama jama toimub ka  Eesti Pangas ja IMF-s. See tähendab, et kogu globalistide economics (Chickago koolkond,M.Freedman jt.) on üks suur jama ja nende keerulised matemaatilised valemid ei peegelda absoluutselt reaalses majanduses toimuvaid protsesse! A.Ansip kinnitas veel 2008.a. sügisel, et mingit majanduskriisi tema teadmiste järgi ei ole!
Rahvuslaste majandusteooria on seevastu poliit-ökonoomiline ja on kindlaks majakaks rahvusliku rikkuse loomiseks.
Mida siis A.Ansip ja ta eelkäijad on majanduse vallas sündimise vähendamise arvel (kokkuhoid ca 200 miljardit krooni)  saavutanud? Lubatud 15 Euroopa riigi jõudmise asemel oleme langenud kahe koha võrra
allapoole ja oleme nüüd EL viie vaeseima riigi seas. Isegi laste seas on alatoidetuid 40-65 tuhat! Niisugust sigadust ei olnud isegi ENSV-s.
M.Laari shokipoliitika (nn.Washingtoni konsensus) tähendas majanduses seda, et 1987.a.taseme saavutasimeme alles 2001. aastal! ÜRO poolt 2003.a. avaldatud andmete järgi tähendas neoliberaalide majanduspoliitika rakendamine ida-Euroopas 1991-1996a. sotsiaalmajanduslikku katastroofi. Vaeste arv kasvas hüppeliselt 18 miljonilt 186 miljonini!
Seda õudset tegelikkust on Eesti kompradoorne eliit muidugi katnud välisriikide ajalehtedes tellitud artiklite ja kodumaise meediapropagandaga loodud illusiooni abil. Ent propagandasuits hajub ja valel on lühikesed jalad.

Roman Ubakivi                                                                                                    25.04.2014
P.S. Kõigil, kes tahavad õlga alla panna rahvusliku maailmavaatega erakonna loomiseks, palun endast märku anda: roman.ubakivi@gmail.com




2 kommentaari:

  1. Väga õige jutt. Tekib küsimus: 1.kas Ansip on on loll ja ei saa millestki aru? 2. Ansip saab MÕNEST asjast aru, kuid räägib sadistlkult rahvale valet oma võimu/rahahulluses? Veel variante?
    L.Pallon

    VastaKustuta
  2. Nojah. Reformierakond on ju reformitud EKP..., kes järgivad kiivlt meie riigi üht põhiülesannetest ja aitavad KÕIGE VAESEMAID ...
    http://leopall.blogspot.com/2012/10/ref-ja-nlkp-1.html

    VastaKustuta