Intervjuu 17. aprillil

neljapäev, 24. aprill 2014

Lasteaia tädid

                                          
                             LASTEAIA  TÄDID

Pälvib loomulikult heakskiitu kui tädid sisendavad lastele lasteaias väärtusepõhist "teadmist, et tugevama kohus on kaitsta nõrgemaid".  Ent hoopis teine asi on see kui taoline printsiip on võetud aluseks tänase Eesti kogu välis- ja julgeolekupoliitikale!
Kahetsusväärselt ei ole tegu mitte nurgataguse hulluga või keelevääratusega, vaid toodud mõte ja tsitaat on toodud IRL suurkogul kinnitatud ja täna kehtivas programmis! Taolise maailmast arusaamaga IRL-i T.Kelam, M.Mihkelson jt. ei ole muidugi tõsiseltvõetavad. Aga ainult sellel soovmõtlemisel rajaneb puhas lollus, et USA tuleb Eesti nimel tuumasõda pidama Venemaaga!
Vaene Eesti! See oli mul peamine mõte, kui ma vaatasin eile õhtul ETV Foorumi saadet. Mitte ühelgi nelja kartellipartei esindajal ei ole ju vähimatki aimu geopoliitikast, mis on ometigi välis- ja julgeolekupoliitilise mõtlemise aluseks. Samahästi oleks saatesse võidud esinema kutsuda lasteaiatädid, kes vähemalt oma alal ei ole täielikult ebakompetentsed, nagu seda on esinenud poliitikud.
Täieliku luuluga  "oskas" välja tulla muidugi IRL-i Tsahkna. Tema partei arusaama järgi on Putin korrupteerinud Euroopa!  Eks igaüks mõtle oma rikutuse tasemel (Iisraeli relvatehing!), ent arusaam, nagu oleks jõuka Euroopa poliitikud lihtsalt äraostetavad suhteliselt vaese Venemaa poolt, teeb IRL kandidaadid Euroopas lihtsalt seltskonnakõlbmatuks.

Roman Ubakivi                                                                           24.04.2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar