Intervjuu 17. aprillil

kolmapäev, 2. september 2020

MERKEL KAPUT ?!

Asja 29. juulil toimusid Berliinis ajalukku tahtsa poordepunktiga minevad massimeeleavaldused yle linna umbkaudu 2-4 miljoni osavotjaga. Sealhulgas ka ca 100 000 toetajaga yle Euroopa Hispaaniast, Belgiast, Itaaliast jne. Kulminatsiooniks oli kahtlemata Robert Kennedy Jr. esinemine, kes kordas oma morvatud onu ajalukku lainud ytlust: " Ma olen Berliinlane!"
Soovitan igalyhel kuulata R.Kennedy esinemist Internetis; sest tegu pole minu mattakese otsast syndmusste loogilise tolgendamisega, vaid selle maailma vagevate ligi paaseva isiku siseringi konkreetse infoga. Nii on kogu selle koroonaviiruse massipsyhhoosi tekitamise pohjuseks eliidi eesmark suunata inimesed hirmu mehhanismi kuritarvitades nn. elektroonilisse koonduslaagrisse, kus igayks meist oleks totaalselt jalgitav ning kontrollitav ja manipuleeritav. Seega toimub tegelik runnak demokraatia sydamesse Saksa ja maailma eliidi poolt, aga mitte meeleavaldajate poolt; nagu seda vaitis Saksamaa president.
Meeleavaldajate loosungiteks oli ka noue NATOst lahkumiseks ja kanti Trumpi ja Putini portreid. See on ajalooline poore Saksa ja seega ka Euroopa poliitikas, mis paneb aluse uuele tendentsile, mis lahtub Saksamaa rahvuslikest huvidest. NATO yheks eesmargiks on teatavasti Saksamaa allasurumine tema rahvuslike huvide jalge alla tallamise teel, millega CIA juhendamisel kantsleriks upitatud Merkel on oma neolibeeraalse poliitikaga seni rahuldavalt hakkama saanud.
Uus, selgelt rahvuslik suund Saksamaa poliitikas kasvoi AfG naol kogub alles joudu ja touseb voimule alles mone aasta parast, mis annaksb Merkelile veel veidi aega, ent tema sekkumine Navalnoi afaari voib tahendada tema kiiret poliitilist surma. Nimelt saksa ajakirjanduses avaldatud andmete pohjal voib vaita, et Merkel otsib palavikuliselt ettekaanet, et Nord Streami gaasitrassile lopp teha. Nimelt oleks see sulgemine nii selge Saksamaa rahvuslike huvide reetmine, tema toostuse konkurentsivoime havitamise tottu ja taielikku soltuvusse langemisega oma majanduslikust konkurendist USAst, et ta loodaks paevapealt kantsleri toolist valja. Selleks olevat leitud sobiv ettekaana Navalnoi naol, kelle tervisemure suureks puhumine Skripali afaari eeskujul annaks ettekaande Venemaa demoniseerimiseks ja sellega leida seletus omaenda lubaduse gaasitrassi ehitamise lopetamise kohustusest loobuda.
Navalnoi on nimelt riigivaras, kes kohtus on suudi moistetud, kuiud mitte reaalselt vanglasse pistetud nagu ta kaasosaline. Navalnoi on Laane rahastamise toel upitatgud veel Vene opositsiooni liidriks ja on ilmselgelt Kremli kaitse all. Ma ei arva, et ta oleks kaksikagent, sest see oleks liiga labane ja labinahtav. Pigem on ta nagu juust hiireloksus, sest koik Laanest tulevad rahad ja inimesed on :julgeolekuteenistuste luubi all.
Ent voorvoimu agendile on surmaohuks tema enda leivaisad, nagu see sai saatuslikuks ja hiljuti aarepealt Valgevene opositsiooniliidrile. Viimasele lasti Valgevene KGB poolt kuulata tema enda voitluskaaslaste arutluste salvestatud materjale, kus viimased arutlesid tema tapmise detaile. Varvilised revolutsioonid nouavad oma stsenaariumi jargi teatavasti ohvriverd ja kui opositsiooniliider on voimeline ta enda ytluse jargi vaid kotlette praadima, siis on ta pyha yrituse nimel kasulik ohvriks tuua. Koduperenaine pogenes selle peale kabuhirmus Leetu ja loobus avalikult igasugusest protestiliikumisest. Leedu salateenistustel ja neid juhtivatel ameeriklastel kulus neli paeva, et vana eesel taas koorma ette rakendada. Onnetum oli Navalnoi miljardarist eelkaija saatus, kes tapeti rituaalselt Kremli vastas kui ta pyhast yritusest ei viitsinud enam aktiivselt osa votta.
Navalnoi juurde tagasi tulles tuleb meelde tuletada , et tal on kaelas veel teinegi kohtuasi ja tal oli keelatud Moskvast lahkuda .Ringi kooserdada ja poliitpropagandat teha kuskil Habarovskis ja Siberis oli voimalik vaid peaprokurori eriloal. Kohtuliku uurimise all oleva Vene kodaniku valjasaatmine kuhugi kurikuulsasse Saksamaa haiglasse on aga yldse voimatu Venemaa seaduste jargi ja oli voimalik vaid voimalik juristi haridusega Putini erikorraldusega. Selgituseks niipalju, et Saksamaa raviasutus on kurikuulus, sest hiljuti tapeti seal ravil olnud patsient ning see on sama asutus, kes andis valja voltstoendi, et Jushtscenko olevat myrgitatud. Seeparast ei, ole ka nende arvamus, et Navalnoi_on myrgitatud, eriti autoriteetne, seda enam, et peale nadalat kestnud uurimist ei ole nad mitte midagi osanud konkreetset oelda, raakimata toestamisest.
Merkel palus Soome presidenti paluda Putinilt Navalnoi Saksamaale ravile lubamist teades tolle usalduslikku vahekorda Putiniga. Too oligi uskumatult loll ja ohverdas Soome rahvuslikud huvid ja palus seda Merkelit mainimata. Peale seda petumangu ei ole Soome president enam usaldusvaarne. Putin tuligi ilmselt viimast korda Soome palvele vastu ja lubas Navalnoi Saksamaale. Ja seda ilma vene arstitagi, mis naitab, et Navalnoi ei olnud ta agent, kuna ta elul pole vaartust. Seega sai Merkel voimaluse kokku luuletada ykskoik missuguneb hirmus myrgitamise lugu Putini vastu. Ent Merkel on teisalt nyyd ise vaga kergelt rynnatav. Hea kyll, transpordikulud maksab kinni kohtu poolt taga otsitav Laanes redutav Vene oligarh. Ent ega kohtu korras karistatud Navalnoi ei ole mingi lugupeetav riigitegelane, keda Merkelil sobib oma isiklikuks kylaliseks nimetada. Aga lausa seaduserikkumine on Navalnoi vastuvott Saksa maksumaksja arvel 14 autoga lennuvaljal ja Saksa julgeolekuteenistuse Navalnoi kaitse. Sellistes tingimustes osutub Navalnoi arakasutamine voimatuks ja Merkelil tuleb tosised raskused oma teguviisi selgitamisel avalikkusele.
Nagu ma alguses markisin, nouavad Saksamaa rahvuslikud huvid USA okupatsiooni lopetamist ja iseseisvuse taastamist. Merkel minu hinnalgul sonades on sunnitud seda oma voimul pysimise nimel toetama, ent sisuliselt torpedeerib seda.
Saksamaa iesseisvumiseks on hadavajalik Venemaa ja Hiina toetus ning pohimotteliselt on see voimalik, sest nii kujunev Pekingi-Moskva- Berliini telg vastab sisuliselt Haushofferi kontinentaalblokaadile, mis omakorda tahendab, et seni voimutsenud angllo-saksid torjutakse valja ja muutuvad teisejargulisteks meretagusteks provintslasteks. See tagaks Euraasia kontinendil pysiva rahu lahimaks pooleks sajandiks ja hoogsa arengu kasvoi Yks voo, yks tee projekti raames. Ent see on koik liiga ilus, et olla tosi. Arvan, et vastutootavad joud on piisavalt tugevad igal maal ja kokkuvottes, et ehkki enam neoliberaalse demokraatia USA hegemooniaga variant on labi kukkunud, suudavad nad maailma kaosesse paisata.

Roman Ubakivi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar