Intervjuu 17. aprillil

laupäev, 4. jaanuar 2020

PROGNOOS AASTAKS 2020

2019 aastat voib nimetada selginemise aastaks, mil joonistusid selgelt valja geopoliitilised tendentsid tulevasteks aastateks. D.Trump on tousnud maailma ajalooliseks tegelaseks, kes on teinud praktiliselt lopu selle maailma vagevate unipolaarsele maailmakorrale kus valitses finantsoligarhia maailma politseiniku USA abil neoliberaalse ideoloogia ja poliitikaga.. Tana elame tanu eeskatt Trumpile juba multipolaarses maailmas, kus selgelt on tousnud reaalse kapitali osatahtsus ja finantsoligarhia on omaks votnud Rothschildi klastri projekti, kus maailm on jagunenud eri valuutatsoonideks ja finantsoligarhia teenib vahenduse pealt. Paralleelselt on kaigus ka Hiina projekt, mis samuti eeldab multipolaarset maailma. kuid mis sarnaneb Stalini projektiga ja eesmargiks on rahva huvidest lahtudes ehitada yles sotsialism. Trumpi ja Xi projektide vahel on muidugi pohimotteline vastuolu ja kokkuporge valtimatu. Indial on pohimotteliselt formeerunud oma tsoon. Ka Euroopal on piisav elanikkond oma tsooni loomiseks, ent vana Euroopa eliit paistab niivord degenereerunud, et alles mingi Euroopa kalifaat tulevikus on voimeline subjekti looma. USA vast koos Inglismaaga loob oma tugeva anglosaksi tsooni.
Eesti saatus on olla osaks Venemaa tsoonist, kes vastutaks siin korra eest. Teine voimalus oleks olnud yhineda Saksamaa tsooniga, kuid need degenerandid ei ole tana voimelised, nagu Koln naitas kaitsma omaenda tytreid ja naisi kaputaie vooraste eest. EL byrokraatia, Merkel ja Marcon on koik liberaalne ramps, millel pole tulevikku nagu Eestigi eliidil. Euroopa roovitakse paljaks anglosakside ja Hiina poolt. Seega pole meil Laanest midagi head oodata. Kahjuks pole tana mingit helget tulevikku oodata ka Venemaa poolt.
Venemaa eliit koosneb pohiliselt kahest grupeerngust eesotsas Putiniga. Molemad grupid on degenerantne liberaalne noukogude eliit,,kes oma tasku huvides teostasid kontrrevolutsiooni ja restauriseeris kapitalismi: vahe on selles, et kui parteinomenklatuur eesotsas Gorbathovi ja Jeltsini perekonnaga, olid niivord degenereerunud, et olid kaotanud isegi enesekaitseinstinki, siis KGB labipoiminud kriminaaliga polgab neid ja on konkurentsivoimelisem. Aga molemad grupeeringud kuuluvad nagu EL eliitki vanasse tanaseks juba labikukkunud Neoliberaalse maailmakorra projekti. Putin on manager nende kahe grupeeringu yle. Putin on pragmaatik ja leiab haid taktikalisiilisi kaike. Aga ideede tasandil pole ta yldse voimeline tootama ja sarnaselt meie degenerantse eliidiga ei ole absoluutselt voimeline looma kontseptuaalset raamistikku riigile. Kahe aastakymne jooksul pole Putin olnud voimeline yles ehitama effektiivset riigi juhtimise systeemi, sest tal yldse puudub systeemne motlemisvoime. Puudub riigi ylesehitamise plaan.
Viimaane Eliidi ponnistus Surkovi putinismi naol on ehmatavalt arulage ja ebaadekvaatne: loodetakse et sailivad molemad eliidigrupeeringud, mis on idiootsus, sest liberaalid on juba tana taielikult kasutu parasiitlik kiht, sest vana dollari systeemil pohinev krediidisysteem ei toota enam ja nende vahendusroll on kadunud. Putin pole olnud voimeline oma valitsusaastate jooksul oppima. Selle asemei, et piirata jobudest neoliberaalide voimu, lylitas Putin hiljuti oma valitsuseesimeseks peaministri asetaitjaks liberaalide votmeisiku: Jeltsini ajastu Voloshini. Putin oma ebaadekvaatsusega meenutab juba Nikolai II voi Gorbatshovi,
Seega Putin pole kaugeltki Stalini kaliibriga riigimees. Stalin nagu Xi gi tana lahtus rahva huvidest ja viis ellu sotsialistlikku projekti. Putin ei voi nimetada end isegi Katherina II jarglaseks sest viimane esindas rahvusliku aadli huve rahva arvel, mis loomulikult pohjustas riigi alustalasi raputava Pugatshovi massu. Putin esindab peale nn.silovike huvide eelkoige kompradoorse finantsoligarhia huve. Majanduspoliitika on teatavasti tooriist sotsiaalsete ylesannete lahendamiseks. Putin on siin vastavalt oma kunagise ylemuse Sobtshakile veendunud neoliberaal. Seega nagu meie Laar, kes rahvast roovis shokimajandusega. Putin nagu Laargi on yhtlase tulumaksu vastu, ei takista valuuta valjavedu, ei luba oma rahaga krediteerida oma kodumaa majandust, kogu poliitika on suunatud valismaise finantsoligarhia rikastamiseks. Juba kuus aastat jarjest on langenud rahva elujarg. Kui Varanduse ebavordsus e indexi 10 puhul on oodata sotsiaalset revolutsiooni, siis Venemaal on see tana 17. Oma ebareaalsete rahvuslike projektidega on Putin lihtsalt naeruvaarne, sest ei suuda jalle mitte yhtegi ellu viia. Jutud inflatsiooni targetamisest on lihtsalt naeruvaarne jaburdus. PUtin pole enam tosiseltvoetav ja on muutunud Venemasa arengu tosiseks piduriks. Halb on muidugi, et vahetust Putinile poliitmaastikul ei ole. Lahim konkurent kompartei Zjuganov on samast degenerantide maffiast. Majnduses on Putin Trumpi korval lihtsalt peksupoiss. Hiluti vottis USA yle Venemaa strateegilise alumiiniumitootja ja selleasemel , et hadoht likvideerida natsionaliseerimise teel on Putin lihtsalt moku ja nii jaab tanasetki illusoorsest majanduslikust soltumatusest pea jargi vaid riismed.
Seega ei oota meid ka Venemaa kylje all mingit onne eestlastele. PUtin on oma poliitika endiste NL maade suhtes kuulutanud prioriteediks, kuid koigil suundadel on taielik labikukkumine, sest lahtutakse mitte Vene ja endiste liiduvavariikiderahvuslikest huvidest, vaid maffialiku eliidi rahakotist. Samas on Venemaa eeldused arengu teele asuda påremad kui L-Euroopal, sest on Vene Oigeusu kirik ja ohvitserikorpus kes suudavad rahvast politiseerida.
Ehkki Trump tegi asja strateegilise rumluse ja morvas Iraani ja Iraagi tahtsa tegelase,samal ajal omamata voimalust syndmusi eskaleerida, sest iga ameeriklase kirst vahendab ta tagasivalimise voimalusi, on trumpass ikkagi ta tagataskus. USA geopoliitilise selgroo moodustava valged hambuni relvastatud miljonite kodanike naol OHAIOST Floridani, keda aitab voimiuvoitluses USA merejalavaelaste ja Armee organisatsioonid. Banksterite joud CIA ja peameedia ning rahakoti naol jaab ilmselt vaheseks. Tana valatakse Laane majandusse jalle palju dollarite elektroonilisi nulle, et kuidagi ajutiselt fonditurgu pinnal hoida. Arvan, et tagasivalimise korral teeb Trump sama. mille eest tapeti LIncoln ja Kennedy: hakkab USA riigi nimel raha valja laskma. See havitab banksterid ja tyhistab USA riigivolad, pannes terve aluse majanduse arengule.

Roman Ubakivi




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar