Intervjuu 17. aprillil

neljapäev, 23. jaanuar 2020

IMPEACHMENT

Vaatasin eile oosel CNNs Senatis syydistusi Trumpi aadressil. Enda harimiseks jalgisin ennem ka Esindatekojas toimuvat. Tahtsaim roll oli antud tuntud banksteridynastja vosukesele Adam Schiffile. Tegemist on Gorbatchovi amerikaniseeritud koopiaga. Pidurdamatu lobamokk, kes oma ajuvaba molaga demonstreerib iseenast ohmuna. Nii on loogiliselt motlevale inimesele taiesti arusaamatu, kuidas voib tunnistaja ytlusest, et Trump ei tahtnud Zelenskilt mitte mingit vastuteenet, teha jarelduse, et see toestavat just Trumpi soovi saada vastuteenet. Kunagi terava moistusega baankuri jareltulija on lootusetult degenereerunud debiilik. Kuna Trumpi tagandamine on niikuinii aarmiselt ebatoenaoline, siis on eriti tahtis moju avaldamine kuskil 30% valijatest, kes on kahevahel. Demokraadid aga toukavad endast ara koik vahegi arukad inimesesd. Nii pressisid nad esindajatekojas alatuid nippe kasutades (keeldudes oma vastastel tunnistajaid ristkysitleda) oma arvulist ylekaalu kasutades labi Trumpi syydispunktid. Schiff pasundas siis kogu ilmale, et neil on oma muinasjutu toestuseks labiviidud pohjalik uurimistoo ning ylekaalukas vettpidav toestusmaterjal.
Esimine asi aga mida demokraadid ja Schiff Senatis tegid oli valjuhaalne kategooriline noudmine, et Senat alustaks uurimistood?! Tuli valja, et neil ei ole yldse mitte mingeid tosiseltvoetavaid toendeid oma muinasjutu toestamiseks. USA presidendi tagandamisprotsess pole aga mingi muinasjutukonkurss. Tuleb toendada oma iga sona paikapidavust ja Schiff oma fantaasiatega naeb valja nagu intellektuaalse puudega ullike. Demokraadid demonstreerivad end rahvale kui intellektuaalse lumpeni parteid.
Kui demokraatide ladvik pole just haugi malu ja moistusega, siis on arusaamatu , miks nad nouadvad uute tunnistajate valjakutsumist. vabariiklased voivad ju ainult nende loksumeelitamiseks raakida, et nad tahavad vaid kiirelt protsessi lopetada. Trump voib ju tahta mitte ainult protsessi voita, vaid ka havitada taielikult demokraatlik partei ennem valimisi. Selleks on vaja just uusi tunnistajaid Senatisse kutsuda ja teha sellest protsessist valimiskampaania. Piisab Bideni tunnistajapinki vedamisest. Ja midagi ei loe, et too juba haistab surmaohtu ja avalikult keeldus tunnistamast. Kohtu kaudu tuuakse ta aga kenasti letti. Peaprokuror on Trumpi mottekaaslane. Ukrainal pole Venemaa eest mingeid saladusi ja ehkki Putin teatas, et ta ei sekku demokraatide ja vabariiklaste vahelisse heitlusse, vois ta vaid napuga osutada mis kivi all vahid peidus on. Isegi see pole vajalik, sest isegi mina tunnen kaugelt Bideni korruptsioonihaisu, raakimata siis niisugusest koryfeest nagu endine NY linnapea Giuliani. kes oma uurimisretkedelt Ukrainasse on kogunud portfellitaisi demokraate havitavaid materjale. Biden vottis ametist maha Ukraima peaprokurori, niipea kui too avas kriminaaljuurdluse Burisma firma korruptsiooni kohta. kelle noukogusse oli Biden oma pojakese sokutanud. Vabalt on saadavad ka materjalid Ukraina oligarhide sissemaksete kohta Clintoni vaslimisfondi ja nii Ukraina sekkumine USA valimistesse ja Clintoni vangiminek, sest ei tohi kasutada voora maa raha valimistel jne., jne.
Votkem teise variandi, mis tahendaks demokraatide unistuse taitumist ja Trumpi tagandamist ning mone globalisti presidendiks upitamist (ka vabariiklaste seas on globaliste - naiteks Bushid). Selle variandi kasuks hoiavad poialt koik neli USA ametlikult pohivaenlaseks nimetatud riiki: Hiina, Venemaa, Iraan ja P-Korea, sest see tahendaks superriigi USA kadumist aasta-kahe jooksul ja kui mitte pikka kodusoda ja kaost, siis parimal juhul kolme -nelja uue regionaalse riigi teket.
Trumpi tagandamise eesmargiks on ju mitte isikuomadused, vaid ta rahvusliku poliitika muutmist taas globalistlikuks. Rahvuslik poliitika tahendab ju 250 miljardi valjapressimist Hiinalt kaubanduslabiraakimistel ja 150 miljardi valjapressimist lahitulevikus Euroopast USA KASUKS, 7,6 miljoni uue tookoha loomist ja nii 42 miljoni viletsuses riigi toidutalongide najal inimeste vahendamist, isegi 30% neegritest toetab tana Trumpi, sesst neil on nyyd tookohad, maksude vahendamine jne. Globalistide naasmine voimu juurde halvendaks jarsult ameeriklaste olukorda ja puhkeks juba relvastatud kodusoda, kus Trumpi pooldajatel on selge ylekaal. Ylemaailmse clintonoidide unipolaarse maailmakorra taaskehtestamine on absoluutselt voimatu, sest tanu Clintoni ja Obama valitsusajale kaotas USA oma hegemooni seisuse sojalises vallas. Olen palju aastaid juba fikseerinud USA sojalise voimsuse kuhtumisprotsessi, tana lisan vaid yhe joonekese.
Sojalise voimsuse projekteerimiseks yle maailma vajab USA teistest peajagu tugevamat laevastikku. Britid satestasid oma hegemoonia ajal , et nende laevastik peab olema kaks korda tugevam kui koik teised laevastikud kokku. Hiljuti pidsid Hiina, Venemaa ja Iraan Parsia lahes yhise laevastikuoppuse. USA laevastik saaks tana haledalt peksa nende yhendatud merejoududelt. Arvesse tuleb votta tana ka koige rohkem sojalaevu omav riik - Pohja Korea! Ehkki jaavad viimased kvaliteedilt alla USA laevastikule, on USAl voimatu edukalt rynnata P-Koread ilma tolle rohkearvulist laevastikku likvideerimata. Viimane nouab aga palju aega ja P-Korea jouab rynnata vesinikupommiga mitte ainult Washingtoni, ehkki ainult viimase soo kuivatamise ohust piisab taielikult, et P-Koread aupaklikult konetatakse. Tanud muidugi ka Ukraina raketiinseneridele, kes aitasid USA tulipaid kiiresti jahutada.
USA laevastik jaab tana arvuliselt alla ka juba Hiinale. Tahtis on muidugi tendents - USA suudab tana toota 2 havitajat aastas, Hiina aga 17.Trumpi plaan suurendada USA laevastikku ca 50 laeva vorra on taiesti ebareaalne, sest vannadusnnotruses mahakantavate laevade arv on palju suuren kui juurdeehitavate, seda tanu clintonoidide poliitikale. Seeparast pole imestatav, et laevastik ja merejalavaekorpus on kindel Trumpi tugi. Trump kyll andis kasu ka yle 50a.vanuseid laevu mitte maha kanda, kuid see pole lahendus, sest vanad kynad pole niikuinii lahinguvoimelised ja raiskavad vaid ressurssi kai aares roostetades. Nii kantakse minu arvates oigesti maha 23st ristlejast 13. Lisa aga pole kuskilt tulemas, sest viimane ristleja -havitaja projekt oli katastroofiline labikukkumine ja tana on USA voimeline tootma vaid vana projekti jargi A.Burke tyypi havitajaid.
Venemaa laevastik on eelnimetatutest koige vaiksem, ent kui plaani jargi voetakse tanase aasta lopuks relvastusse hyperkiirusega raketid Tsirkon, on ta koigi merede hirm. Lisanduvad veel lennukitelt tulistatavad hyperkiirusega raketid Kinzhal ja voimsad rannakaitse raketipatareid. Koik need voimsad relvaklassid puuduvad USAl taielikult. Ka Aatomiallveelaevade kvaliteedis jaab USA tana Venemaast selgelt maha, venelased toodavad usinalt juba neljanda polvkonna aatomiallveelaevu nii raketikandjaid kui universaalseid, USA on valdavalt kolmanda polvkonna tasemel. Praktiliselt avastamatute diiselallveelaevade klass aga puudub USAl taielikult ja Venemaa domineerimine siin on taielik. Juba tana on Balti ja Must meri ning Pohja meretee taielikult Venemaa kontrolli all ja Venemaa kontrollib ka Vahemere idaosa. Ainuyksi selle pohjal on ilmselge, et USA laevastik ei ole tana enam hegemoon ja koigi merede valitseja.
Seega clintonoidide globalistlik poliitika on tana juba voimatu ja juba ette maaratud labikukkumisele. Yhesonaga, clintonoidide- liberaalsete globalistide- Schiffi voimuletulek tahendaks ameerklastele katastroofi ja USA kadumist maailmaareenilt kui Ajaloo yks kujundajatest.

Roman Ubakivi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar