Intervjuu 17. aprillil

kolmapäev, 1. veebruar 2017

HAIGEST MEHEST II
Saksamaa Merkeli juhtimisel on teinud kõik selleks, et laguneks Euroopa Liit ja isegi Saksamaa enda lagundamist ei saa välistada. Saksamaa on absoluutselt ebaönnestunud EL juhtriigina ja kuritarvitanud oma liidripositsiooni vaid iseenda kitsastest hetkehuvidest lähtudes.
Näiteks võib tuua Kreeka võlakriisi, kus Merkel tagas vaid Saksa pankade kahjumi minimaliseerimise ja pankade võlgade sokutamise Kreeka ja teiste rahvaste kraesse. Kriis oleks tulnud aga ära kasutada selleks, et luua soliidne vundament Euroopa Liidule kui Euroopa Ühendriikidele. Isegi bürokraat Juncker saab aru, et tänane EL kujutab endast rasket katusekambrit, mis on täidetud täesti mõtetu ja ülikuluka Brüsseli bürokraatiaga kuid mida peab üleval vaid paar murusse torgatud laualatti. Juncker on aga Euroopat juhtiva Ameerika asehalduri Merkeli kõrval lausa mõttehiiglane, sest viimane kujutab endast vaid visioonita parteibroilerist intriganti, kelle silmapiir ulatub vaid oma karjääri probleemideni. Tähane Saksamaa võimuladvik koosneb samasugustest degenerantidest nagu meil Toompealgi istuvad. See on seaduspärane, sest koloniaaladministratsiooni valitaksegi sihikindlalt oma rahva reetureid.
Eurot on kerge konkurentidel hävitada, sest ilma fiskaalkomponendita on ta ühejalgne sant. Lisaks on ta kasulik üksnes Saksamaale ja aitab hävitada perifeeriariikide majandust. Meie econmiksi usulahu poliitikud ja majandusteadlased ei suuda mitte midagi käekakatsutavat välja pakkuda vastukaaluks Eesti majanduse hääbumisele ja esitavad vaid kolmandajärgulisi parandusettepanekuid, sest nende ettekujutustel pole peaaegu mittemingisugust kokkupuudet reaalse majandusega. Oma raha, mis võimaldab aktiivset rahanduspoliitikat, on üks neist eeldustest, mis võimaldaks hakata rääkima Eesti majanduse arendamisest. Isegi kunagi maailmas esirinnas olnud Soome majandus on ummikteel, sest kunagi majandusime taganud Paasikivi rahvuslik-konservatiivne Kokomus on degradeerunud neoliberaalseteks economistideks. Põlissoomlased on aga nagu meie EKREgi punt demagooge, kellel puudub rahvuslik ideoloogia. Rootslatel on täna rohkem mõistust olnud kui soomlastel.
Merkelit ei saa süüdistada muidugi geopoliitikast arusaamisest, sest ta poliitika on aktualiseerinud Suurbritannia, Prantsusmaa ja Itaalia halvimad kartused Saksamaa hegemoonia suhtes. Saksamaa on tõestanud, et ta ei tugevda ELu tervikuna, vaid on kuritarvitanud oma liidripositsiooni teiste allasurumiseks.
Merkel meenutab meie kodukootud K.Pätsi, kes pidas end võimeliseks ülekavaldada geopoliitilise haardega riigimeest Stalinit. Saksamaa on enda arust märkamatult loonud IV Reichi, inspireerides ja õhutades sõdu nii Jugoslaavias kui ka täna Ukrainas ning tänaseks on ta mobiliseerinud kogu Euroopa Liidu otseselt Venemaa vastasse pssühholoogilisse ja majandussõtta. Sellest jääb muidugi Merkelile väheseks ja ta on andnud käsu saata Saksa Pantzerid Baltikumi. Seega veelgi lähemale Minskile, Moskvale ja Leningradile kui nad olid 1941. aastal ennem Hitleril Venemaale kallaletungi alguses. Putin on muidugi Merkeli kogu maailmale pasundatud mõtte kohaselt tobuke, kes ei suuda mõista tegelikku maailma ja kes elab paralleelses maailmas ehk luuludes.
Hitlerina käituv A.Merkel on osutunud siiski oma eekäijaks rumalamaks. Hitler vähemalt taipas, et lõpeks maailma parim sõjavägi on parem argument kui kotitäied raha. Seda enam kui kui su rahakraanid saab kergelt kinni keerata Putin kui ta keerab kinni gaasikraanid. Sõjaväega on täna aga selline lugu, et Bundeswehr saaks haledalt peksa Suurbritannialt, kes täna halab, et sõja puhul hävitaks Venemaa nende söjaväe ühe päevaga. NATO tugevuselt teise armeega Türgi palus aga mõni päev tagasi abi põhja Süürias Venemaa õhujõududelt, kuna ei olnud suutelised muidu peatama islamivõitlejate pealetungi. Merkel võib muidugi koos meie Mihkelsoni ja Mikseriga joonistada plaane Venemaa vallutamiseks, ent see ei muuda fakti, et nii Saksamaa kui ka Eesti sõjaväed suudavad reaalselt läbi viia vaid paraade.
Seega Merkeli Saksamaa on teinud tähtsa geopoliitilise otsuse ja lükanud tagasi Venemaa juba aastaid tagasi tehtud korduvad ettepanekud luua ühtne rahu - ja majandustsoon Lissabonist Vladivostokini, mis vastaks objektiivselt mõlema riigi rahvuslikele huvidele. Putini Venemaa on saanud aru mõtetusest põlvili koputada vaenuliku Drang nach Osten`it ellu viiva Saksamaa ukse taga ja on teinud tähtsa geopoliitilise otsuse strateegiliseks koostööks Hiinaga ja ehitada koos õitsev rahu- ja majandustsoon kontseptsiooni Euraasia Liit ja Hiina" üks tee, üks vöönd" raames. Nii Ameerika, Hiina kui ka Venemaa liidrid saavad aru, et võti eduks asub Vaikse Ookeani regioonis.
Kokkuvõttes ma ei näe mingit põhjust täna selleks, et Venemaa peaks veel nägema talle sobivat Euroopa julgeolekustruktuuri asendamatu elemendina tugevat ühendatud Saksamaad. Ka Suurbritannia, Prantsusmaa ja Itaalia huvides ei ole domineeriv Saksamaa iial olnud. Seega on nii Venemaa kui ka ülejäänud Euroopa rahvuslikes huvides Euroopa poliitiline kaart ennem Bismarcki Saksamaa ühendamist.
Et hullus täielik oleks, siis on A.Merkel kuulutanud avalikult sõja Trumpi Ameerikale. Saksamaa missioon Merkeli arvates on mitte vastu võtta Trumpi poolt sisuliselt pakutud vabadust, vaid moodustada Saksamaast globalistide maailmakeskus, mille eesmärgiks oleks globalistide revanš USAs ja Saksamaa Atlantiliste ahelate tugevdamine. Merkel on Saksamaale katastroofi toov nuhtlus, sest tal pole võimeline aduma ajastu vaimu. Trump rullib riigi teerulliga üle kogu sellest globalistide mässust Ameerikas ja Euroopa tooks ohvritalleks ka Clintoni globalistlik eliit, sest tipus on väga kitsaks ja kasinaks läinud - enam ei ole ressurssi ka "kuldse miljardi" väärikaks ülalpidamiseks. Jätkub veel ainult miljonitele ja väiksemad kalad süüakse ära suuremate poolt.
Seega ka Trump on huvitatud Saksamaa tükeldamisest, sest mida väiksem tükk, seda kergem alla neelata ja seedida. Merkeli võimult kõrvaldamine pole mingi probleem, seda enam, et degenerandina on ta isegi giljotiini enda hukkamiseks valmis ehitanud. Üle miljoni tundmatu isiku Saksamaale lubatute seas on ISILi väitel ligi 5000 nende terroristi. Selle materjaliga võib CIA paari nädalaga korraldada niisuguse tulevärgi, et pisarais Merkel roomab põlvili Bundestagi palvega vabastada end lõputust õudusest - kantsleri ametist.
(Järgneb)
Roman Ubakivi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar