Intervjuu 17. aprillil

laupäev, 21. jaanuar 2017

DONALD TRUMP TEGI AJALUGU
Kuulasin- vaatasin eile Donald Trumpi ametissepühendamise võimsat ajaloolist kõnet telekast otseülekandest ja tundsin, et olen tähtsa ajaloosündmuse tunnistajaks. 20.01.2017. läheb inimkonna ajalukku kui globalistliku- neoliberalistliku fukuyamaliku "ajaloo lõpu" ametliku matusena. Protsess, mis algas Vladimir Putini võimsa kõnega 2007ndal aastal Münchenis (millest ma kirjutasin tollal artiklis Kesknädalas) sai eile loogilise lõpu D.Trumpi ajaloolise kõnega.
D.Trumpi kõne iga tees põhines ehtsalt parempoolsel rahvuslikul ideoloogial ja tema kõne analüüsi põhjal võib kirjutada doktoritöö-raamatu, mis seletab üksipulgi lahti, mis on rahvuslik ideoloogia.
Hiina, Venemaa, kogu BRICSI jt. lisaks on rahvuslaste-patriootide kaalupoolele on astunud lisaks maailma kõige võimsama jõuna USA ning kogu senine valitsev globalistlik-liberaane paradigma on jobude-luuserite pärusmaa. Globalistide- liberaalide järjekordne Baabeli torn on kokku varisenud. Kuna ta on varisenud kokku Lääne juhtivas riigis, siis variseb ta kiirelt dominoefektina kokku ka Euroopas ning Eestis. Kuigi meil Toompeal täna valitseb totaalselt liberaalsed parteid, on neist üleöö saanud luuserid ja poliitilised laibad nagu Ameerikas Clinton. Veel eile meie täiesti marginaalne rahvuslaste grupike on täna ainuke Eesti esindaja maailma peavoolu rahvuslikus poliitilises protsessis.
D.Trump tegi lõpu globalistide-liberaalide vaimsele paradigmale, taastades poliitilisest teoorias klassikalise arusaama mis selgelt eristab kolme erinevat poliitilist jõudu: vasakpoolseid, liberaale ja parempoolseid. Täna on isegi Läänes ilmne jaburdus väita globalistide-liberaalide skeemi kasutades, et USA esindab parempoolseid äärmuslasi. Nagu 2008.a. kriis tegi lõpu Arraku taoliste economicsite usulahule, nii on Trump üleöö põrmu paisanud kogu meie sotsioloogide-politoloogide tobeduse, mis fikseeris Eesti ideoloogiaks liberaalse rahvusluse. Täna see on sama loll kui rääkida soolasest magedusest. Rahvuslus ja liberalism on juba määratluselt teineteist välistavad mõisted.
D.Trump tegi veel teisegi vaimse pöörde, mõtestades ümber Ameerika eliidi mõiste. Teatavasti kui Ortega y Gasset kirjutas enne teist maailmasõda masside mässust, siis maailma eliit alates Reaganist ja Thatcherist võttis omaks peale sõda Leningradi juuditari Ayn Randi eliitide mässu idee. Kui varem eliiti esindanud parempoolne ideoloogia lähtus "seisus kohustab" ideest (mis tähendas eliidi kohustust hoolitseda rahva eest), siis Randi liberaalne filosoofia kuulutas eliidi sellest kohustusest vabaks. Just sellest eliidi parempoolse rahvusliku kohustuse taastamisest rääkis D.Trump kui ta lubas võimu taas anda rahvale. Ta ei rääkinud muidugi võimu hajumisest tänavale, rõhutades seaduslikkuse ja korra tähtsust. Jutt on sellest, et eliit peab lisaks oma huvide teenimisele arvestama ka rahva huve. Just seda tähendab Trumpi tõdemus, et USA eliidi triumfid ja võidud ei ole olnud rahva võidud vaid hoopis kaotused. Sama kehtib see ka Eesti puhul. M:Laarist tänaseni pasundatud Toompea ja meedia võidud tähendasid eesti rahvale II maailmasõja suurusjärgus kaotusi.
Toonitan veel kord, et globalistide-liberaalide häving on põõrdumatu, sest ilmselt nad on teeninud ära kõigevägema pahameele, kes karistamiseks võtab kõigepealt inimeselt ära mõistuse. Trumpi intellekti kõrval on Clinton ju degenerantne tobuke. Minu Trumpi võidu ennustamise puhul oli see vaadates valimiskampaaniaid just juhtivaks teguriks. Raha ja meedia toetus oli ju selgelt Clintoni kasuks. Normaalne inimene ei näe mingit kuritegu selles, et Trump ei ole pederast ja talle meeldivad ilusad naised. Mulle ausalt öedes meeldib Trumpi perekond, kus on kõik kenad inimesed.
Pole ta ka mingi rassist, sest nagu ta õieti ütles, välistab patriotism selle., Arvan, et klassikaks saab tema lause, mida hakatakse tulevikus vast miljoneid korda tsiteerima: tähtis ei ole see, kas sa oled must, pruun või valge, sest kõigi patriootide veri on punane. Pealegi on uus pilkupüüdvalt elegantne esimene leedi Melanie slaavlasest sloveenlane.
Sel ajal kui Trump rääkis ameeriklasi reaalsetest muredest ja nende lahendamisest, ei osanud korruptiivne demokraatliku partei ladvig midagi paremat kui valetada D.Trumpi Putini agendiks ja tuua põhjendamatuid väiteid Venemaa sekkumise kohta USA valimistesse, tehes sellega USA maailma kõige võimsamast riigist banaanivabariigi, kelle presidendi panevad paika teised riigid.
Obama alatud püüdlused suunata karismaatilise Trumpi poliitika globalismi sängi on läbikukkumisele määratud. Globalistidest banksteritel on muidugi ropult raha ja ta valitseb meediat ning võib muidugi maksta lumpenile $60 päevas, et nad maidani teeks. Nägin CNNs, kuidas mustades maskides löömamehed prügikaste ümber lükkasid, tänaval lõkkeid süütasid ja haamriga kaupluse vaateakna puruks lõid ning karjusid, et Trump on Venemaa spioon. Üle maailma on organiseeritud naiste marsse loosungite all "Pussy Power" ja "Kuse Putini taskusse"). Ent see pöördub lõpeks organisaatorite endi vastu, sest juba ühel esinejal oli nii palju mõistust, et nõudis kogu senise demokraaliku parteieliidi väljavahetamist.
Banksterid on suutelise organiseerima USAs isegi kodusõja, kuid tähtis pole isegi see, et minu hinnangul võidab selle kindlalt Trumpi toetajad. USA geopoliitilise selgroo moodustab Ohaiost alla Mexico laheni kulgev telg, kus põhiliselt valgetest farmeritest ja väikelinnade mehed ja naised on hambuni relvastatud ning pühivad kogu banksterite eliidi merre ka Trumpi mõrva puhul. Trumpi ideed on täna jubas nende ideed.
Tähtis on hoopiski fakt, et iga USA presidendi vastane liigutus tähendab USA nõrgenemist maailmas ja tema konkurentide Hiina, Venemaa, Iraani jt. läbirääkimis positsioonide paranemist. Seega tegelevad globalistid täna iseenda uputamisega. Heaks näiteks on degenerantne A.Merkel, kes esitas Trumpile sisuliselt ultimaatumi, teatades, et asub läbirääkimistele vaid siis kui Trump tunnistab globalistlikke väärtusi. Trump vastas viivitamatult, märkides ära tolle äärmist rumalust seoses üle miljoni täiesti tundmatu isiku Saksamaale lubamist ja seades Merkeli usaldusväärsuse samale pulgale Putini omaga. Täna kihab kogu globalistlik Brüsseli eliit õudse lõpu aimuses.
Kuulasin ka meie poliitilist eliiti viimases "Foorumi" saates. Need on veel totumad kui Päts ja Laidoner olid Eesti Wabariigi kandikul Stalinile üleandmise eelõhtul.
Roman Ubakivi



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar