Intervjuu 17. aprillil

kolmapäev, 9. november 2016

TRUMP !!!
Õnnitlen südamest ameerika rahvast epohhiloova võidu eest! Globalistliku eliidi esindaja H.Clintoni kaotus tähendab, et USA muutub korporatsioonist, mis muretses globalistliku eliidi kitsaste huvide, aga mitte USA rahvuslike huvide eest, taas riigiks. Trumpi valimine tähendab, et ameerika rahvas võitis oma riigi tagasi. Patriootide võit senise globalistide võimukeskuse südames tähendab üheselt, et me elame taas normaalses, multipolaarses maailmas.
Muidugi, ma pole nii naiivne arvamaks, et kõik edasi läheb kergelt ja libedalt. Trumpi võidakse tappa või ta võib minna kokkulepetele globalistidega. Ent globalistide Baabeli torn on järjekordselt purustatud ja ehkki ei saa välistada tema kokkukleepimise katseid, on need jobude armetud ponnistused, kes pole võimelised haistma ajastu vaimu. Taolisteks kilplasteks ei ole teps mitte Trump ja Putin, vaid Obama ja Clinton ning meie õnnetuseks ka kogu Toompeal laiutav eliit.
Viimases võis veenduda igaüks, kes jälgis tänaõhtust ETV Foorumit ja Jüri Luige intervjuud, kes oli poliitikuile "julgeolekueksperdiks". Viimane oli otse välja öeldes nii loll, et väitis, et kui Trump pöördub Venemaa poole ettepanekuga parandada omavahelisi suhteid, siis Putin lükkab need ettepanekud tagasi, sest Venemaa tahab Läänega vaenus olla?!
Ka kõigi kuue Toompeapartei esimehe kindla veendumuse järgi tuleb senist hukatuslikku geopoliitilist kurssi jätkata. Kui Eesti Wabariik hukkus sellepärast, et meil ei olnud kriitilist massi eliidis, kes oleks riigile mõelnud ja geopoliitilistest tõsiasjadest aru saanud ning seetõttu hukatusliku geopoliitilise orientatsiooni valisid ja seetõttu pälvib tollane eliit hinnangut kui riigi juhtimiseks kõlbmatud degenerandid, siis said nad vähemalt niipaljutki sestsinasest maailmast aru, et kui Berliinist anti mõista, et seoses Molotov -Ribbentropi pakti sõlmimisega on Selteri-Ribbentropi pakt aegunud, tormasid nad ummisjalu Stalinile pugema. Peale J.Tõnissoni polnud neil kellelgi vaimset võimekust geopoliitika põhitõdede mõitmiseks, ent vähemalt oli neil ellujäämisinstinkt olemas. Tänaste parteide liidritel ei ole aga sedagi lojuse taseme instinkti, mõistusest rääkimata.
Trumpi valimine tähendab seda, et USA välispoliitika hakkab lähtuma taas USA rahvuslikest huvidest nagu oli kuni Nixonini. USA rahvuslikud huvid dikteerivad aga selgelt, et USA huvides ei ole Venemaa hävitamine, vaid hoopis ta tugevdamine, et Venemaa balansseriks üha tugevnevat Hiina võimsust tähtsaimas- Vaikse ookeani regioonis.
Enam ei ole pukis maniakaalset globalisti H.Clintonit, kelle valimisloosungiks oli Putini Hitleriks tembeldamine ja lennukeelutsooni kehtestamine Süüria kohal (s.o. hakata alla tulistama Vene ja Süüria lennukeid ) ja algatada nii kolmas maailmasõda. Sealjuures pole USA-l konkreetselt sõjavägegi, mis oleks võimeline sõdima mitte ainult kergelt relvastatud partisanidega, vaid ka Venemaa regulaarväega. Täna saaks USA Venemaalt sõja korral armutult tutistada. Seepärast ning peatähelepanu osutamiseks USA sisemistele probleemide lahendamiseks, pöördub Trump Putini poole ettepanekuga elada rahus ja kokkupõrgete vältimiseks jagada ära mõjutsoonid. Eriarvamusi piiride osas muidugi tekivad, ent just seda ongi Putin kogu aeg USA-lt taotlenud ja mingeid põhimõttelisi vastuolusi USA ja Venemaa vahel ei ole kui Trump ametisse astub.
Trump koos oma nõuandjatega peab Eestit Peterburi eeslinnaks ja USA rahvuslikes huvides ei ole sõtta astuda Eesti pärast. Just USA konservatiivide nõudel on NATO 5.artikkel sõnastatud omal ajal nii vesiselt, et ta ei nõua USAlt sõtta astumist kui mõnda liitlast rünnataks. Kas me oleme juba niivõrd degenereerunud, et me oskame küll lugeda, aga ei ole võimelised mõistma, mida Artikkel 5. kirja on pandud?!
Trumpi võit tähendab automaatselt globalistide A.Merkeli ja Hollande kirstu viimase naela löömist. Saksamaal, Prantsusmaal, Hollandis, Austrias jm tuleb võimule patriootlik kontraeliit. V.Orbani näol on juba rahvuslik eliit Ungarit juhtimas. Kogu see globalistlik Brüsseli muiduleivasööjate jõuk pühitakse minema, sest USA-l ei ole enam nõrka EL enam vaja. Neid oli vaja ainult seni USA-s võimutsenud globalistidele, et Vabakaubandusleppe abil kogu Euroopa orjastada.
Eesti kujutab täna korporatsiooni ning Toompea kubjaste ülesandeks on olnud tagada maksimaalselt hea majanduskeskkond ja kasumi vaba väljavedu välismaistele korporatsioonidel ja finantsoligarhial. Seda ka eestlaste väljasuretamise arvel- kasumi nimel ei tagata isegi tööjõu taastootmist, arengust rääkimata. Täna on Eestis Riigikogus vaid liberaalid ja tõepoolest mingeid parempoolseid (rahvuslasi) või vasakpoolseid (sotse-kommuniste) seal ei ole. Ja nagu liberaalidele tänapäeval kohane, on nad kõik globalistid, sest nad kõik on vandunud truudust USA globalistlikule võimuladvikule. Ükskõik missugune tänase Toompeaparteide valitsuskoalitsioon ei ole võimeline lahendama mitte ühtegi eesti rahva ees seisvatest probleemidest, sest liberaalide diskursusest on see põhimõtteliselt võimatu. Kuidas on võimalik viia eestlaste arv kasvõi ENSV tasemele globalistide neoliberaalse poliitikaga, kui viimase eesmärgiksa on sündivuse vähendamine?! Hädavajalik on rahvuslik ideoloogia.
Meie, rahvuslaste ülesandaks on korrata vabadustarmastajate ameeriklaste vägitegu ja võita Eestimaa tagasi globalistide käest ja luua riik. Riigi peaülesandeks ei ole majandusliku kasumi taotlemine, millega tegeleb tänane Eestiks nimetatud korporatsioon.
Roman Ubakivi


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar