Intervjuu 17. aprillil

neljapäev, 17. november 2016

MIS TEHA ?
Kuulasin täna raadiost meie majandusteadlaste arutlusi võimalustest väljuda majanduseseisakust. Vitsuri jt. auks peab ütlema, et nad on ausad ja on otse välja öelnud, et neil mingit hõbekuuli ei ole, mis võimaldaks läbimurret stagnatsioonist. Ammugi ei ole seda loodaval valitsusel, kes kasu toomise asemel võivad hakkama saada hoopis suure sigadusega - riigi vara mahaparseldamisega.
Uus valitsus on juba paika pannud oma geopoliitilise orientatsiooni, ta on globalistlik ja seega jätkab eestluse väljasuretamise poliitikat, nagu kõik eelmisedki. Kel veidikenegi aru peas on, see peaks ju mõistma, et senise välis- ja julgeolekupoliitika jätkamise tagajärjeks on Eesti riikluse häving. T.H.Ilvese nutulaulule USA meedias, et Eesti ei suuda edukalt areneda seetõttu, et tema naabriks on Venemaa, vastas kahe kuu pärast ametisse astuv USA president D.Trump konkreetselt: "Baltikumi maad teatasid hiljuti, et nad ei saa areneda, sest nende naabriks on Venemaa. Me võime soovitada ja aidata, et nende naabriteks oleks Aafrika riigid. Kõik baltlased võib ümber asustada Aafrika kontinendile ja aafriklased Balti maade territooriumile. Vastavalt nimetame ümber ka maad - arvan, et paljud Aafrika maade elanikud rõõmustavad. Kõigil saab olema hea."
Kõrvutage seda jutuga, mida ma lugesin eile Postimehest ("Radari" saate kohta) kaitseministri H.Hanno, M Mihkelsoni jt. suust ja saab ilmselgeks, et me oleme usaldanud Eesti riigi ning meie endi ja omakste elud degenerantidest debiilikute kätte. Ellujäämiseks me peaks kogu Eesti poliitilise eliidi kupatama Malisse, arenegu seal.
Tagasi pöördudes majanduse probleemide juurde, peab kohe ütlema, et globalistliku nn. Washingtoni konsensuse raames nad ongi absoluutselt lahendamatud. Eduks on hädavajalik D.Trumpi eeskujul murda end välja neoliberaalide mõttemallist (nn. Economic´si meil ainuvalitsevast usulahust) ja rahvuslikule majandusmudelile üle minnes tuua meid välja vaesuslõksust.
Meie ülesandeks on luua Eestis patriootide, trumpistide partei, kes kompromissitult võitleb D.Trumpi poolt väljakuulutatud põhimõtete eest: "Me enam ei anna oma maad ja rahvast globalismi valeliku võlu vangi, rahvusriik jääb ainukeseks kindlaks õnne ja harmoonia aluseks. Minu poliitika seab alati Ameerika (meil eesti) rahva ja Ameerika (Eesti) julgeoleku huvid kõigest kõrgemale ... ".
Eesti eelkõige!
Roman Ubakivi

1 kommentaar:

  1. Hr. Ubakivi
    Teie mõtteid on paljuski põhjendatud aga ma päris kõigega ei nõustu. Minu arvates on tänase poliitika kõige suurem puudus n.ö. eliididemokraatia ehk valikute puudus. Noor põlvkond on peale tulnud, kes ei ole oma elus midagi muud teinud kui poliitikas olnud. See üks suund nende noorte elus on kahjuks määrav, et nad ei saa olla vajalikul hetkel ennastohverdavad ja ausad sest neil lihtsalt ei ole muud tööd kui riigiraha aga kulud on suured ja oiii kui suured. See on Eesti riikluse suurim oht!!! Vaja on rohkem kogemusega inimesi kel ka muu elu.

    VastaKustuta