Intervjuu 17. aprillil

pühapäev, 2. oktoober 2016

TAGASI EESTI NÕUKOGUDE SOTSIALISTLIKUS VABARIIGIS
Tänane presidendivalimiste kirbutsirkus on täpselt ühtiv nõuka aegsete "valimistega" isegi formaalsest küljest. Valimised nõuavad teatavasti vähemalt kahe kandidaadi olemasolu, nõuka aegu ja ka homme Riigikogus toimuv on aga hääletamine.
Sisuliselt on aga tänase Eesti Vabariigi ja ENSV hääletamised olnud kogu aeg identsed, sest kui ennem oli ainukeseks ideoloogiaks kommunism ja kandidaatideks kommunistide blokk, siis täna on selleks ainuõigeks ideoloogiaks globalistlik liberalismus ja kandidaatideks ainuüksi liberaalid. Pole ju mingit ideoloogilist vahet ei S.Kallasel, M.Repsil, M.Kaljurannal või homsel Kersti Kaljulaiul või ülehomsel Juri Luigel. Kõik nad on globalistid.
Ainuke vahe ENSVja tänase Eesti vahel seineb selles, et kui globalistlikud (internatsionaalsed) kommunistid lasid eestlusel pikkamööda hääbuda, siis liberastidest globalistid on täis otsustavust käänata eestlusel kael kahekorra ühe inimpõlve jooksul. Kui Eesti NSV ajal eestlaste arvukus kasavas, siis tänase Eesti globalistliku eliidi valitsemise tagajärjeks on eestlaste inimkaotused võrreldavad Teise maailmasõja aegsetega. Lisaks traditsioonilise abielu võrdsustamisele pederastide kooseluga, on Eesti Rahva Muuseumi projekteerinud mitte eestlased (väljasurnud rahval ei saa ju oma arhitekte olla ja no saage tainapead ometi aru, nagu ütleb IRL eksesimees ja ERM`i direktoriks määratud globalist T.Lukas, et maakoolid tuleb kinni panna, sest lapsi ei sünni ning selle tagamiseks ta propageerib turismiatraktsiooni, et igaüks saab jalaga virutada emaduse sümboli Neitsi Maarja pihta ja teda kildudeks purustada).
Presidendi hääletamine demonstreerib mitte ainult fundamentaalset demokraatia kriisi, vaid kogu Eesti riikluse süsteemset kriisi.
K.Kaljulaid isikuna on tüüpiline IRL parteibroiler, kes tehnilist haridust omamata upitati Iru soojuselektrijaama juhiks ja hiljem juriidilist haridust omamata EL kontrollkoja liikmeks. Viimane on absoluutselt mõtetu amet, nagu A.Ansipi tänane tööpost, kus raisatakse meeletult Euroopa maksumaksjate raha demokraatia imiteerimiseks. See globalistlik EL bürokraatia on otseselt süüdi eelseisva EL katastroofis ja ilmekalt demonstreerinud oma degenerantsust ja ebakompetentsust.
Nüüd ilmub K.Kaljulaid välismaalt nagu omal ajal Karl Vaino ja teatab mulle, et ta on "Sinu presidendikandidaat"! K. Vainol oli vähemalt lapsetuba ja ta ei sinatanud mind, kuna ma polnud iial temaga varem kokku puutunud.
Veelgi olulisem aga on, et liberalistlik globalist K.Kaljuland ei pöördu minu kui EESTLASE poole, milleks kohustab teda Eesti presidendi ametikoht Eesti Põhiseaduse järgi. Täpselt nagu globalistlik kommunist K.Vaino pöördub ta EESTIMAALASTE poole (" Minu kiri kõigile Eestimaa inimestele"). See tõstatab täie teravusega üles küsimuse; kas Kersti Kaljulaiu puhul pole mitte tegu vaimse puudega inimesega?! Esindab ju Eesti president Eesti riiki ja teda valib Eesti Riigikogu ,kes ei esinda "kõiki Eestimaa inimesi" (viimaste hulka kuuluvad teatavasti ka Vene, Rootsi, Valgevene, Vietnami jt teiste riikide kodanikud). Kersti Kaljulaiu puhul on ilmselt tegemist idioodi või pullitegijaga, kes naeruvääristab Eesti riiklust. Arvestades tema sirgumist Laari ümmardajate seast, on tegu ilmselt esimese juhtumiga. M. Laari ja S.Kallase poolt juhitud parteid teatavasti viisid ellu identset neoliberaalset poliitikat, vahe oli aga juhtide vaimses tasemes. Intellektuaalse proletaarlasena Mart Laar oli veendunud, et neoliberaalset majanduspoliitikat ellu viiv partei võib kuulutada
end ka rahvuslik -konservatiivseks ilma rahvuslik -konservatiivset poliitikat ellu viimata. S.Kallas on küll suli (ta valetab väites, et kohus on ta kümne miljoni afääris õigeks mõistnud, tegelikult katkestati kohtumenetlus, kuna prokuratuur rikkus menetluse reegleid) ent kahtlemata pole ta loll ja kuulutab Refi õigesti liberaalseks parteiks. Intellektuaalne üleoleku tõttu nahutab ka Ref pidevalt IRL-i. Viimane IRL fopaa, seekord juba M.Tsahkna esituses, on lubadus viia eestlaste arv kahe miljonini ja samas pea kohe väide, et tulevikus eestlaste arv hoopis väheneb ja tulevikus tuleb seepärast tõsta hoopis pensioniiga.
Economicsi käsulauad pähe tuupinud K.Kaljulaid pole võimeline olnud isegi peale 2008.a, kriisi midagi õppima ja on õõvastav kuulda teda nõudmas hööveldada Eesti riiki veel õhemaks ja anda riigi funktsioonid veel rohkem kolmandale sektorile. Iga Riigikogulane, kes hääletab K.Kaljulaiu poolt, tahab veelgi vähendada riiklikku arstiabi, päästeteenistust, politseid jne.
Roman Ubakivi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar