Intervjuu 17. aprillil

teisipäev, 4. oktoober 2016

EESTI PRESIDENDI VALIMISTEST
Arvan, et mind peetaks õigustatult süüdimatuks idioodiks kui ma kuulutaks, et mul on maja ehitamiseks vaja üksnes tahet ja selleks pole üldsegi vaja ei raha, materjale, oskustöölisi ja projekti. Minu maja ehitamise modelleerimine olevat aga põhimõtteliselt absoluutselt võimatu, saati siis kaugest Ameerikas, sest maja ehitamine sõltub vaid minu tahtest. Minu tahte vankumatust kinnitab aga fakt, et mul on peotäis liiva ja isegi kruusa. Mina usun sellesse.
Võiks arvata, et pigem pistetakse hullarisse, aga ei iial ei valita Eesti Kaissejõudude kõrgeimaks juhiks süüdimatut idiooti, kes ETV vahendusel kuulutas meile kõigile, et kui keegi Eestit sõjaliselt ründab, siis selline olukord ei allu arvutustele, neid ei saa modelleerida ükski ekspert kusagilt Ameerikast. Ainult kaitsetahe on see, mis määrab selle, kui kaua me jaksame rünnakule vastu pidada.
Eesti kaitsetahet mõõdab Kersti Kaljulaid aga soovmõtlemisega, et Eesti Kaitsejõud olevat ilma tuumarelva ja tema kohaletoimetamise vahenditeta, ilma ühegi lahingulaevata ja -lennukita, ilma ühegi tankita, ilma kaasaegse õhutõrje ja suurtüki-raketivägedeta, üksnes maksimaalselt kahe brigaadi suuruse kergelt relvastatud jalaväega vaid tagala kaitseks võimelise väekoondusega tohutult suur jõud, sest Kersti Kaljulaid usub sellesse.
Valimisstuudiosse kutsutud rahvas (ekskaitseminister S.Mikser jt.) plaksutavad üksmeelselt sellisele jaburdusele ja saatejuhtide näod peeretavad õnnest - Eesti on Kersti Kaljulaiu näol lahendanud oma eksistentsiaalse julgeolekuprobleemi.
Võinuks loota, et kuna tänases sõjahüsteeria olukorras Kersti Kaljulaiu taolise lollpea nimetamine presidendiks on iseenesestmõistetavalt ülimalt ohtlik, esitataks lisaks veel kasvõi keegi eelmistest kandidaatidest või ei hääletata vähemalt K.Kaljulaiu poolt. K.Kaljulaiu heaks oleks ju võinud teha korjandus või eraldada valitsuse reservist ressurss tema usulahu edendamiseks.Teame nüüd, et Riigikogu valdav enamus hääletas aga K.Kaljulaiu peaaegu üksmeelselt presidendiks. Miks?
Kas näiteks kindral Laaneots, kes avalikult K.Kaljulaidu avalikult toetas on samuti riigikaitses absoluutne võhik?! Ma ei arva nii. Me kõiki teame, et ta on Reformierakonna liige ja seega neoliberaal. Kõik liberaalid aga lähtuvad aga printsiibist, et kõige suurem väärtus on tema ise: oma särk on kerele kõige lähemal. Nurin presidendi valimiste viibimise pärast oli rahva hulgas juba nii suureks paisunud, et hakkas juba mõjutama parteide-poliitikute reitingut. Tuli kiiresti paika panna portselankujuke. On ju isegi tore, et Kersti Kaljulaid on absoluutne võhik välis- ja julgeolekupoliitikas ja seepärast absoluutselt sõltub Riigikogu maffiast ja nõunikest ning on üks nendest. Viimast kinnitas usinalt ka Kersti Kaljulaid ise, kes ruttas kohe kinnitama truudust oma tööandjatele. Amet on käes ja momentaalselt oli kadunud mälust "eestimaalased". Hakkavad veel kergeusklikud midagi nõudma.
Fakt, et K.Kaljulaid ei ole võimeline täitma Eesti riigi kasuks presidendifunktsioone, ei häiri aga liberaale, sest seda on võimalik varjata rahva eest juba alanud meedia propagandaprojektiga "K.Kaljulaid on tänapäeva Lennart Meri". Kui peaministriks on T.Rõivas, siis miks ei või presidendiks olla K.Kaljulaid. Kõik on JOKK, peaasi et ise võimu katlast ammutada saad.
Lõpeks pole midagi uut päikese all ja sellist eliidi degenereerumisprotsessi tagasjärgi nägi meie rahvas ka 1939-1944 aastail.
Roman Ubakivi



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar