Intervjuu 17. aprillil

reede, 15. juuli 2016

EESTI ÕHUVÄE ÜLEM ON VÕHIKUST JOBU ?!
Tsiteerin kolonel Jaak Tarieni: "Aplodeerin kõikidele liitlastele, kes teevad otsuse osta F-35 hävitajaid. See on Eestile parimaks julgeolekukarantiiks ka järgmisteks aastakümneteks". F-35 on maailma ajaloo kõige kallima relvastusprojekti häbiväärne värdjas, mis oli mõeldud hirmkallite ja tänaseks juba vananenud lennukite F-22 Raptor asendamiseks.
Viienda põlvkonna lennukite F-22 ja F-35 peamiseks iseloomustavaks tunnuseks valis USA kontseptuaalselt eksliku " stealth" tehnoloogia, mis pidi muutma nad radaritele nähtamatuks. See oli ekslik, sest juba Jugoslaavia pommitamise ajal selgus, et USA "nähtamatu" lennuk oli piisavalt nähtav Jugoslaavia õhukaitse raketisüsteemi igivana pikemal lainepikkusel töötavale radarile ja "stealth" pommitaja tulistati alla. Sõjatööstuskompleksi kasumid on aga muidugi pühaks lehmaks ja mingid kontseptsiooni vead ei suuda seda ohustada. Ameerika rahva pahameeletormi vältimiseks on muidugi vaja udu ajada ja otsida F-35 jaoks mingisuguseidki rakendusvõimalusi ja seepärast US kindral viitaski kasutusvõimalusele Baltimaades.
Nagu Eesti õhukaitseväe ülem J.Tarien väitis, teeb F-35 võitmatuks tema võime näha vastast ja samal ajal ise nähtamatuks jääda. Tegemist olevat nagu olukorraga poksiringis, kus üks vastane, kes jääb selgelt alla võitlusvõimes Venemaa moodsatele hävitajatele, võidab neid, kuna on ise nähtamatu.
Probleem on selles, et Venemaal on juba kasutuses detsimeetridiapasoonis töötavad horisondi taha nägevad raadiolokatsioonijaamad "Podsolnuh", mis näevad F-35 üle 400 km kauguselt! Kui lisada juurde fakti, et venelaste õhk-õhk kaugraketid on üle 50 km pikema laskeulatusega kui USA parim, siis Vene Su-35 notib kerge vaevaga maha nii F-35 kui F-22. Kui J.Tarienil oleks vedikegi aimu ohvitseriaust, siis ta ilmselt peale eespool toodud lolluste rääkimist peaks kui mitte just end maha laskma, siis vähemalt viivitamatult erru astuma. Arvan, et Eesti õhukaitseväge ei tohiks juhtida filmis "Malev" esitatud tüüp, kelle arvates küüntest tehtud soomusrüü pidi tegema ta nähtamatuks. Selline tola on Eesti julgeolekule suureks ohuks.
Sundima teda muidugi keegi ei hakka, sest nii Riigikogu riigikaitse esimees Marko Mihkelson kui ka "teadur" Kalev Stoicescu jt. ajavad samasugust lolli jura. Nii tituleerib M.Mihkelson F-35 maailma võimekamaks ründelennukiks, samal ajal kui üks igivana USA F-16 laseb õppelahingus alla kerge vaevaga kaks tema vastaseks olnud F-35! See hirmkallis õnnetu F-35 on siis kuulutatud meie lennuväe ülema poolt Eesti parimaks julgeolekugarantiiks järgmisteks aastakümneteks!?
Täna meid juhivad degenerantsed poliitikud, kes lubasid meid Euroopa viie rikkaima riigi hulka viia ja viisid meid kõige vaesemate hulka. Need samad degenerandid on määranud ka meie sõjaväejuhtideks omasugused degenerandid. Kui me rahvana ei suuda Toompeal pesitsevaid degenerante minema kihutada, siis väärime oma degenerantidest valitsejaid ja õnnetut tulevikku.
Roman Ubakivi




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar