Intervjuu 17. aprillil

teisipäev, 14. aprill 2015

MIS EDASI ?
Eelmises loos prognoosisin ca 65% tõenäosusega, et lähima aasta-paari jooksul tabab dollarit krahh. Selle stsenaariumi käivitumine tähendab Eesti sattumist koheselt olukorda, mis on analoogiline 1939.a. sügisel peale Molotov -Ribbentropi pakti. USA -Venemaa muutuvad surmavaenlastest jalamaid suurteks sõpradeks, sest USA on sunnitud koheselt loobuma oma tänasest maailma vallutamisplaanist. USA ja Venemaa leiavad kergesti üksteisemõistmise vastastikuste huvide tunnistamise teel nagu omal ajal NSVL ja Saksamaa. Nii võib Venemaa kergesti loobuda oma kohalolekust USA huvide sfääris Nikaraaguas, kus ta kindlustab täna õhukaitset uuele Hiina poolt rajatavale ookeane ühendavale kanalile. Washingtoni tormavad Eesti diplomaadid saavad sisuliselt samasuguse vastuse nagu 1939.a Berliiniski, mil soovititati sisuliselt oma riik kandikul NSVLiidule üle anda, mida Päts ja Laidoner tegidki.
Ent julgeolekupoliitikas tuleb lähtuda alati halvimast variandist. Seega vaatame halvimat varianti Euroopale, et USA-l õnnestub ennem dollari kokkuvarisemist käivitada oma marionettide abil (kelle hulka kuulub ka kogu Eesti poliitiline eliit) uuesti suur sõda Euroopas Venemaa ja EL (NATO) vahel. See tähendaks Eestimaa ja eestlaste garanteeritud hävitamist tuumasõjas. Ning loomulikult kogu Euroopa paiskamist kiviaega. Seega võime kõigile USA marionettide tegevusele, alates Merkelist kuni meie Ilveseni ja Mihkelsonini& Co, anda täiesti selge iseloomustuse kui Euroopa ja Eesti huvide reeturitele ja moraalsetele värdjatele.
Inimkonna õnneks on USA -l täna praktiliselt võimatu pääseda Venemaa hävitavast vastulöögist kasvõi ühe 1 megatonnilise lõhkepeaga raketi näol Yellowstowni rahuspargi hiigelvulkaanile, mis muudaks kogu USA praktiliselt elamiskõlbmatust. Ka kõik USA poolt tulevikus planeeritud kosmosest rünnakute vastu on Putinil varuks juba Nobeli rahupreemia omaniku akadeemik Sahharovi poolt pakutud asümmeetriline odav vastus: paigutada termotuumapommiga täidetud vanad mahakandmisele määratud alleelaevad Atlandi ja Kalifornia geoloogilistesse lõhedesse, mille lõhkamine põhjustaks hävitavad maavärinad ja 500m kõrgused hiidlained, mis hävitaks kogu USA ja Lääne Euroopa tihedalt asustatud rannikualad.
Seega on USA keerulise ülesande ees: oma dollari ja majanduse päästmiseks on hädavajalik algatada suur taktikaline tuumasõda Euroopas ja samal teha seda oma satelliitriikide kätega, jäädes ise tagaplaanile, igal juhul vältides strateegilist tuumasõda Venemaaga. Seda on ameeriklastel kerge teha Eestis, sest me oleme vana-Kreeklaste algses tähenduses idioodid - me oleme oma sajandite pikkuse orjapõlve töttu võimetud mõistma, kuidas on poliitika ja eriti välispoliitika otseselt seotud meie igapäevase toimetulekuga.
Hoopis teine lugu on aga impeeriumi ajalooga Euroopa rahvastega. Merkeli sugustel mõjuagentidel ei ole poliitilist tulevikku. Euroopa rahvad ei mõtlegi minna surma Ameerika Impeeriumi huvides ja ohverdada end Baltikumi idiootide heameeleks. Euroopa huvides ei ole sõda Venemaaga, vaid vastastikuselt kasulik rahumeelne koostöö. Mingit Ilvese poolt unistatud brigaadi Baltikumi ei tule. Ameerikal on ainult kaks maaväebrigaadi Euroopas ja maaväge kärbitakse jätkuvalt. Mõelda, et pool oma maaväest Euroopas paigutaks USA eesliinile Baltikumi, kus ta konflikti puhkemisel veerand tunniga tuhaks tehtaks, võivad mõelda vaid meie kaitseministrite sarnased armeeteenistust läbimata jobud. Tulla selle peale, et Saksamaa, kes raputab tuhka pähe maailmasõja pattude eest ja on haledalt peksa saanud Bismarcki tarkuse eiramise eest, paigutab oma sõdurid Venemaa piirile 145 km kaugusele Leningradist, võib ainult Eesti poliitiline eliit ja "eksperdid".
Sõjaliselt on NATO brigaadi paigutamine täielik mõtetus, sest ta ei ole mingi reaalne rünnakujõud. Kaitsejõuna on ta aga kergesti likvideeritav mõnede taktikaliste tuumapommide abil Venemaa mitmetuhandelistest varudest.
Toimetasin talus, kui USA langevarjureid, vedav lennuk madalalt lendas Valga suunas. Minu imestuseks tiiruta ta oma tosin korda minu kohal madalalt, ennem kui oma ülesandega hakkama sai. Tuli välja, et Eestimaa tuul on USA dessantväenlastele üliraskeks katsumuseks. Vaevalt, et nad Pihkva kolleegidega konkurentsivõimelised on.
Aga arvutame välja, mida meile poliitilise eliidi show maksma läheb. Täna me maksame ühe USA sõduri ülalpidamiseks ööpäevas ca 5000 eurot. Ühe 160 mehelise USA kompanii ülalpidamine on meile läinud siis maksma ööpäevas 800 000 eurot. Kuu aja eest maksame siis 24 miljonit. Aastas 288 miljonit. Liitke siia veel lennuväe- ja tugiüksused ning on selge, et valitsusel tuleb tõsta kütuseaktsiis kõrgusesse, mil põllumehel pole mõtet traktorit põllule saata. GMO toitu hakkame kerjama Ameerikast abina. Jätan nüüd ludejale endale kokku arvata, mida läheb meile maksma Ilvese, Mikseri, Mihkelsoni jt. unistus mitme PATALJONI (brigaadi allüksus, mis koosneb 4-6 kompaniist) võõrvägede ülalpidamine!
Arukatele inimestele soovitan jälgida teist meiesugust riiki- Ukrainat, kus samuti valitsevad USA marionetid. Me järgime tema saatust veidi aeglasemas tempos. Parandamatu optimistina ei esine mul masendusooge. Loodan, et meil õnnestub üheskoos luua erakond, kes lähtub Eesti rahvuslikest huvidest ja muuta tänane riik eestluse vaenlasest meie kõigi toeks.
Roman Ubakivi



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar