Intervjuu 17. aprillil

kolmapäev, 4. märts 2015

AEG ON EDASI LIIKUDA
Blogi on olnud hea abimees mõtete korrastamisel ja probleemide lahkamisel. Tänaseks on õnnestunud läbida uue poliitilise liikumise vast kõige raskem etapp -tänapäevasele maailmale adekvaatselt vastavav rahvusliku ideede vundament uuele poliitilisele liikumisele. Seitse korda mõõdetuna on välja kristalliseerunud rahvusliku partei programm:
Meie eesmärgiks on tagada Eesti riigi, rahva ja kultuuri igakülgne ja kiire areng. Selleks me:
1) Võitleme rahvuslik-konservatiivsete ideede võidu ja ellurakendamise eest.
2)Muudame järsult tänast hukatuslikku välis- ja julgeolekupoliitikat. Sarnaselt oma suguvendadele soomlastele ja ungarlastele lähtume me Eesti rahvuslikest huvidest ja orienteerume geopoliitiliselt geopoliitilist subjektsust taotlevale Euroopa Liidule (täpsemalt Saksamaale).
3)Tagame rahva heaolu hüppelise tõusu vahetades välja senise rahvale viletsust tootva nreoliberaalse majandusmudeli rahvusliku majandusmudeliga.
4)Teeme kiire lõpu senisele eestlaste demograafilisest klosetipotist allauhtumisele. Tagame nelja aasta jooksul igaaastase rahvastiku juurdekasvu vähemalt Türi suuruse linna võrra.
5)Tagame poliitikakultuuri hüppeliselt kõrgema moraalse taseme rääkides rahvale ainult tõtt.

Nüüd on aeg asuda teise etapi juurde ja minna n.ö. rahva hulka. Tuleb lõpetada organisatsiooniline partei ülesehitamistöö ja osaleda kahe aasta pärast kohalikel valimistel. Meie eesmärgiks on võita järgmised Riigikogu valimised.
Roman Ubakivi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar