Intervjuu 17. aprillil

kolmapäev, 21. november 2018

TAIELIK MARASM

Peale presidendi avaldust ja riigikogulaste poordumist migratsiooni teemal pean tunnistama, et ehkki ma olen pidanud Eesti eliidi degerantsust pidevalt meie koige suuremaks julgeolekuohuks, siis seni ma veel lootsin, et neil on tsipake rohkem arunatukest kui kasvöi Ukraina eliidil. Peale president Kaljulaiu esinemist on see illusioon hajunud.
Tuletan meelde, et URO migratsiooni raamleppe algvisand valmis juba 2016 aastal ja kujutab endast tööriista. mis peab taitma globaliste huve esindanud Obama poolt avalikult valja kuulutatud eesmargi: Euroopas saavad kerkima uued rahvad ja riigid. Seega migrandid on see tööriist, millega plaaniti ara havitada Euroopa vanad rahvad ja rahvusriigid.
Eesti eliit on teatavasti kohe peale taasiseseisvumist vötnud vastu saatusliku otsuse orienteeruda USAle ja seeparast ellu viinud neoliberaalset poliitikat, mille eesmargiks on olnud koigi rahvuste ja rahvusriikide havitamine kapitali vabaduse nimel. Tegu on seega eestluse ja riigi reetmisega meie eliidi poolt. Laarlased pimestatuna russofoobiast, otsustasid Venemaa potentsiaase ohu vähendamise nimel havitada eestluse ise.
Nyyd president Kaljulaid, valisminister Mikser, riigikogulased ja parteid kutsuvad meid yles jatkama senist neoliberaalset eestlust hävitavat kurssi ja toetama migratsiooni positiivseks nahtuseks kuulutamist.
Nood vesipead pole suutnud senini aru saada, et USAs on toimunud seoses Trumpi valimisega sisuliselt revolutsioon ja täna globalistliku agenda poolt hääletamine tahendab vastasleeri minemist USAga, kes peaks olema Eesti ainsaks kaitseks meie tana onneks veel ainult hybriidsöjas Venemaa vastu! USA on tana selgelt vastupidiselt Obama ajale sellise migratsiooni progressiivseks nahuks kuulutava leppe vastu. Degenerandid on juhtinud Eesti kaotusseisu, kus me oleme yheaegselt nii Venemaa kui ka USA vastased.
Samal ajal on Eesti tana ka USA nöudel Saksamaa vaenlane, sest södime talle majandusliku konkurentsivoime sailitamiseks möödapaasmatult hadavajaliku gaasitorustiku vastu. Ja seda koik valisministeeriumi ametnike sinise unistuse -Eesti ajutiseks Julgeolekuliikmeks saamise nimel? Mikseril &co pole niipaljukestki oidu taipamaks, et see on ilma Trumpi toetuseta voimatu.

Roman Ubakivi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar